IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Päiväkirjaa pitkästä aikaaTiistai 01.12.2009 01:17

Minä kokeilen nyt uutta systeemiä tästä päiväkirjasta. Olen nimittäin pitkän aikaa miettinyt sellaista asiaa, että kirjoitan vain siitä päivästä jona kirjoittaa, paitsi jos on jotain tärkeää tai jotain järkyttävää tai muuta erikoista tapahtunut. Esimerkki tuollaisesta voisi olla, vaikka se, että päässä viimein menisi se viimeisin ruuvi löysälle ja lähtisin yöllä tappamaan ihmisiä veitsellä ja nyrkeillä.Todennäköisesti tappaisin itseni jäämällä poliisien luotien kohteeksi tahallani. Toivotaan nyt kuitenkin, että pidän hermoni kurissa ja eletää katkeraa elämään sen loppuun asti. Ennustettu loppunihan koittaa elokuussa 2010 sydänkohtaukseen. Itse en kyllä ota ennustusta vakavasti, eikä varmasti moni muukaan.

Joka tapauksessa lienee nyt parempi jo palata täjän päivään. Eli en paljoa muista asioita ennen mnukkumaan menoa, mutta viskikänneissä menin nukkumaan ja heräsin muistaakseni kahdeksalta jo, ja siitä asti oli ongelmia unen kanssa.
Valitettavasti ulos oli lähdettävä piikille, ja otin itseni täyteen vitamiineja, joka osoittautui myöhemmin virheeksi. Kävin Alkossa ostamassa melkein sadan euron arvosta viinaa. Viski on kallista, mutta kortilla helppo maksaa, ja virkamiehillä on rahaa. Harmi, että kohta sekin ura loppuu, tykkäsin oikeasti olla siellä töissä.
Terveyskeskuksessa sain kuulla, että olidsi pitänyt pitää 12 tunnin paasto, sillä tulokset eivät ole muuten tarkkoja. Minä luulin aluksi, että minuun pumpataan jotain aineita, mutta ne olivat täysin tavalliset verikokeet, vaikka siis joityakin ehjtoja oli. Nimulta kuitenkin otettiin kolme eri koetta, jotka eivät vaatineet mitään kummempia, ja huomenna sitten se neljäs kolmeen mennessä päivällä. Kunhan muistaa sen, että ei saa syödä ja ainoa mitä saa juoda, on vettä.
Lähdin kotiin porvarillisesti taksilla, vaikka bussia olisi tarvainnut odsottaa alle 10 minuuttia. Kotona join aluksi virkistävän kaljan enne n kuin aloin juomaan viskiä. Viskikännit siis vedän tänäänkin. Niin ja muuten, olen lomalla tämän viikon, jos joku ihmettelee miksi en ole töissä ollsutds tänään.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.