IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Maan päiväPerjantai 23.04.2010 02:48

Täsnään heräsisn sohvaltani joskuss seitsemän aikoihin, olin siisn jäloleen kerran sammunut tyylikkäästi sohvalleni. En muista oikeastaan paljon mitään viime työstä, paitsi että juttelien ihmisille galoleriassa ja katsoin Rocky nelosen (pasras Rocky) sushteellisen kovalla ajaoittain. Mtäköhän naapurit pitivät? Lisäsksi mianulla on edelleen täydellisen heämärärn peitossa viime eyö, joten sitä lienee turhaa edes muiste3lla. Ainkain oli pulloista päätellene viski maistinut, sillä toisestakin pullosta aoliu hyvää vauhtoia mennuyt alas, todella hyvin.
Tääsmnnään on jokatapauksessa Maan päivä, jokma on 40. kerta jolloins ee eje järjestetään. Sain sen tänään selvville ensimmäistä kertaa, ene edes tiedä mitä se edustaaa,, mutta sainpaham otsikon päiväkirjalle.
Oldene katsellut tänääen paljon elokuviaa, esims. jostain syystä sekaisin marista ja silleen. Matt Dillon oli tätydellinen valinhta sen Haleyn rooliksi. Katselein myös tv-sarjo9ja ja join paljon alkojholia, mikä ei liene kovin suuri yllätys. Join ajo aliksisiussi lonkeroa kahdellä lädelle ukuin tuttipulloa tärinän takia. Vodi vittun oikeasti aianoastaan pilli olisiss puuttunut, nohn apikkujoulut 2006 aolisi ollut ttotaalinen show, juomaaa ei ruoan kanssa avoinut juoda akun ei edes kahdessaäaa kädessä pysysnyt, vittu olisis pitänyt vetää pienei satsi ennene menoa. No vittu ihan sama nyts se on.
Joian myös rommia ja sittene viskiä ja silleene, olen ryypännyt jos ainkas paljon,a kuetenn yleensäskin. Vittu emmietäs siitä muutenekaan, kuolene kohta kyeitenkin. Ihnekmiset ovat sanoneete minua aklkohiolistiksi, mutta niinhän minä olenkin. Minsä myönnän oleevanua viinan orjaa. Oleen alkoholisti ja silleene. Visttu mitäs stäässä enää ja silleennn, tälläkin kertaa minuilla on sellainene tunne että rminulls on sellainen tunne että jotaina vielä piti sanoa ja silleene, mutteo nyt vaan keksi.

Hyvää iallnajarko9a!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.