IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Vittu kun ei keksi otsikkoaSunnuntai 16.05.2010 02:38

Kirjoitan tätä päiväkirjaa jo nyt alkuillalla kellon ollessa 20:34 Wordiin aluksi ja sieltä sitten myöhemmin galleriaan.
Olen lähes koko päivän katsellut Youtubesta That Mitchell and Webb Look –sketsisarjaa. Monen monta tuntia. Tämän sketsin olen katsonut jo seitsemästi, mutta silti aina naurattaa: http://www.youtube.com/watch?v=m9al-mpqXjc Lisäksi olen elellyt vapina/pelkotilassa. Hikoilutti, tärisytti ja hieman pelotti. Silloin tällöin sellaista tapahtuu rankan ryyppäämisen takia. Olo on nyt tietysti normaali kun on saanut viinaa kiduksiin. Aloin ryyppäämään melko myöhään, vasta viiden jälkeen. Katsoin myös Formuloiden aika-ajot ja eiliset ohjelmat. Minä laitoin eiliset ohjelmat kovalevylle, koska Jcob tuli tänne eilen. Sen tähden katsoin ne tänään. Hän muuten mainitsi minulle jotain ettei minun kannattaisi mainita kaikkea tekemistä päiväkirjassani. Olen aika avoin ihminen humalassa ja sen tähden mainitsenkin aina välillä omista runkkaamisistani, mutta toisaalta miehet pitävät naisista, joten siinä ei ole mielestäni mitään hävettävää.
Nyt kello on 20:55 ja taidan jatkaan David Mitchellin ja Robert Webbin tekemää huumorisarjan katselua. Todennäköisesti olen aika out tästä maailmasta kun jatkan kirjoittelua.

Jooha täällä ollaan kelleon ollessa amitäs se nyt on, jotain 23:35 tai ainakin sdinne päin. Ollaan vedetty aikas paljoan tässä viskiäs, mutta sitelsiriess en ole out, sillä ksyllä minulle ebaarissa voisi tarjoilla ja akyllä ne laualutkin luisatAISI ja silleen.
En ole åapahemmin asipita tehnyt tässä välissä. Katson Tappavba ase nelosta ja asdsilleen. Ei soikein keksi mitään, notta eie kaita tässä mitään.

Hyvvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.