IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Itamar Franco 80 vuottaTiistai 29.06.2010 02:49

<Tänään jälleen tulee omalaatuinen otsikko, ottaen huomioon sen ettei päivä liity mitenkään tuohon mieheen, ei vaan keksi otsikkos. Hän oli aikoinaan Brasilian presidentti.
Heräsin puoli neljältä suurin piirtein ja jälleen kerran avuoroksusirytmit menneet pieleen. Ensis viikon maanantaina on tapaaminen klo 12:50 Paciuksenkadulla ja pitäisi saada rytmit korjrattua siihen mennessä.
Heräämisen jälkeen join proteiinit ja katselin ejotain televisiosta, jotains piirrettyjä sieltä tyuli juniorilta. Putte Possu ja se musta ankka. Olikohabn se Repe? Kun juomat oli juotu, niin reissu kohti Alkoa. Bussi oli ärsyttsävän täysi ja en esaanut kunnon istumapaikkaa, jouduin matkustamaan selkä menosuujntaan päin. Kun astuin sisään Alkoon, niin eräs työntekijä tuli heti luokseni ja tervehti minua. Olin aluksi varma että hän tulee kysymään kuntoani tai jotaina, mutta sanoi vain ”moi”. No olenhan minä hyavä asiakas, kanta-asiakas joa monia monia vuosia. Ostin viisi isoa viskiä, mutta jouduin jonottamaan sekä pulloautomaatiölla että kassalla. Paljon oli porukkaa, olisivat voineet avata toisen kassan, muttei sillä enää lole väliä.
Kun bussi meni vittumaisesti oshi, niin menin taksilla kotiin. Katsoin Salkkarit ja söin hampurilaisen jonka tilasin kotiovelle. Vidskiä olen juonut ja katsellut tuntikausia Peep Showta Youtubesta. Kohta loppuu vuorokausi kesken, pitää laittaa tämä nyt tänne.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.