IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Otsikoksi en keksinyt taaskaan mitään järkevää, joten laitoin faktan siitä että vuodesta on jäljellä 175 päivää. Joku voisi luulla, että odotan vuoden vaihtumista, mutta tuskin ensi vuodesta tulee yhtään sen parempi kuin tästä. No toivottavasti tulee.
Heräsin jälleen suhteellisen myöhään. Ehdin olla hereillä vain pari tuntia ennen kuin normaalien ihmisten työpäivät loppuvat.
Joka tapauksessa kuumassa ulkoilmassa raahauduin kohti Kontulan Alkoa ja ostin jälleen ison läjän viskiä. Siellä oli paljon ihmisiä ja onneksi kaksi kassaa auki. Jostain syystä toisessa oli hirvittävän pitkä jono ja siinä missä itse olin, pääsin jo kolmantena kassalle.
Hiostavassa kuumuudessa pääsin bussiin, aluksi piti mennä terassille istumaan, mutta täynnähän se oli.
Kesken Salattujen Elämiä minulle soitti poliisi. Olin melko varma, että joku oli tehnyt minusta rikosilmoituksen, muttei koko asia liittynyt onneksi edes minuun. En edes tiedä mistä ne olivat saaneet minun numeroni, no aovathan he poliiseja.
Aloin sitten ryyppäämään viskiä, mutta mennyt vasta puoli pulloa suunnilleen. En tunne olevani kännissä.
Alkaa uhkaavasti vuorokausi loppua, eipä oikein tullut kirjoitusvirheitä tähän. Vain yhden sanan kohdalla näkyy punaista tässä Wordissa.

No hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.