IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Mese korjaantuiSunnuntai 11.07.2010 02:52

Tänääann siis meseni korrjaaan tui ja silleen. Nyt kuistenekin aloitellaan päivää ja silleejn. No maitäs tässä sanoisi.
Heräasin joakua Khden maissa suussnnillee, taas suunnillrrn nukuttiin kellon yrmpäri suubnilleen. Noh maitäs smuuta. NIIN MAInabauakka a aajiakiuahssjsajkASHAJKHDKJashgdj ja sittrn miä edpihasllani olin vihainhen meutten sanonuta nimitään j a dilleen j si.lleen. Jos me rkatsommr otdikkosa, niin se todellakqian korjautau kaun huomasidsn smiten saaa kaikki iahamiseet jottka ovat ssii nä soissoitekiejrassa taia jpotain, niin sooiitä siitä sitten saa sen. En saaa nut kaikkia aja todennaaäköisesti ytuli jotaiana kusipäiytä mukaaan, en tunteneut puoliaqkaan niistä joita atauli, noatta silleemn. Vittu jrree.
Katssooisin myös aika-ajaot Silversstsonesta, ahuomenna i9utse kisa,d d viisttu yleiessäö olis nihaan ahrlvetin pettyneyte kun Buttton vasta 124 kuns semnnytääm hallaitseva maaaialmanmmestari kotikisasssa. 14. sija eoe b ole kovin kunniallainene, mutta sbritrit obvat perrseestsdäs, ainoa amitä he eosaavat aon kunnon komediasarajoaja.
Sens jäleen join muutam amna kaljan ja juonuat viuskiä kunnoon jälän ja sisööeööölleeen ja silleren. Nyt on jo aoikesaastaan aika panna ytämä p’äivis galleriAAANB ja silleeen, jotene ei kai muuta. Ai noiin ja otsokkopa jos ajatellaamn nooiin minä onnisstuin saamaan edrn kuntoon kaikessrtta huolimatta. Kesti xe kauan, amutta nyt oan ihmiset mesessä ja silleen.

Hyvää iaööllanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.