IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Viikko vuosipäiväänSunnuntai 08.08.2010 02:36

Eli kuten näkyy otsikosta, niina tasan viikon päästä minulla on vuosipäivä galleriassa. Kuusi vuotta yhteensä.
Heräsin neljältä illalla vastsa, onneksi ren myöhempään kun lauantaina Alko auki vain kuuteen. Kokoa lähtö alkoai sekavasti, solin ihan out bussissa,a kadulla ja Alkossa asekä myöhemmin baarissa. Taisin olla vielä kännissä. Kontiulan terassit olivat cvarattuhaja joten menin sissälle baariin, msinun nlisäkseni oli vain ayksi seurue. Tusksinpa siellä minua halutaan, mutta minulla oali repullinen viskiä, joten mitä järkeä ollaa autiossa baarissa?
Kotona aloin ryyppäämään sistten sitä viskiä ja kauuntelin naapureiden keskustelua, ehehe taitavat pitäät minua jonain hulluna juoppona.
Ewn jaksanut ruveta tekemään ruokaa, joten etetilasin sen netistä. Kymmpaillä saa hyavää ruokaa. Olliiut tässä hieman naisenkaiapuuta, paitää varmaan lähteä baariian hakemaan itselleni oma eulkko. Oolllisihan se ihan kivaa jos oisi tyttöystävä. Tuuolta Kivikon baaristsaa luulisi löytyvän joku pultsariakka. Muattta helvetti, alkaa menneä ohi aiheen. Mistäs töässä edes puhuttiin? Ei kai tässä ryyppäämistä kummempaa.

Hyvää illanjjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.