IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Aina ei kannata kyylätäKeskiviikko 18.08.2010 01:51

Oli e hieman vaikeaa herätät, mutta tuli silti herättyä viele’ä jurrisikkasisnsn vaikka kello olikokn jotain kaksi ja arisat. Jooppa joo no kuaten edellisestä merkrinnästä maainitsisn niin siität muidene ihmisten meetsästyksestä, nsiiin ei se kannata. Löysin kaksi ja tulee vaana paha mielie siitä, liikaaa muistoja, ihastsuksia, tulee vaan paha miwelei. Taidan alopettaa koko puuhan joa nyt. Noaa saoinpahan huomata että hyvivn menee heillä,, kivat heille. NYzt tietty molemmat mielessä, svittu että olene idiootti skun ddes aloiatin kyseisen harrastuikksen.
Hetti kun heröäsisn, tai nousisn ylös, minulla oli sellainene olo etttä olen vieleäkin kännissä. Horrjuvin askelein saavuin koneekellle ja oaliahan se tietenkin pakko päästää kissata späästää ulos, kun Esssillä on pakkomielllele sinne ulos. Salkkkaarit tuli katsoltua viinaaa juodene. En rvarmaankaan ole ehtinyt missäsän vaiheessa ole selevinnyt edellisesttsä kännistsä, joten olene varmaan ollut koko ajana kännissä,s heräämisestäs lähtien. Vityttu miten vaan kuukle. Eiapä paan aaaasisn aa siniun sanasi. Tunne kuin ties misssä, smutta ruorkaa tuli tehtyä silti,a hayvää nuudelikanaa, enuudeliruukkua saaa mikrossa kaolmessa minuutissa. Freeendit aölkopoi lähes sekunnniiilleen kun saom ruoan tänne. En jaksaa syödä keittiöss’ä, vaan haluan aina asyödä telkkaria katsellen, ja silleen.
Vittru ja silleen ja vein roskat ulos jaa sjotenkein tunui että kaikakki katsoisvat minua. Vittut käavelinkin muutenkin kuitnenkin kuin sir didbdby chivbcken ceasar, ainoastsaan ginger puutttui,e mutta kaiakki kuitenkein tietenkien tajuaavat mit’ä tarkoitan.
Lähettti se OKCubit vieestsiäkin, siis jsoo se sanoi jotain etttä haluaisi minusta uusia ksuvia. Minä muuten lisäskisn s uusia kuvia taänne galleriaan ajaa aotinkins monta enebnnen elisäystsä lähinnä sen tähden eetteteie mieneun rypyrt näkyiissi niin selvästi. Ryyypp’äsin itsellenei ryppyjä, mutten halua että ne e näkyvät. <mielestsäni ne eivät näy uusiiissa kuvissani.
Mylehemmin kun olene ryypännnyt moneen monta trryyppyä, niin ihan pokkana tuli oksenneettusaja lähes puoliksi verta. Kusn eleimisrttö hajoaa, niin veri lenetää, vivttu ihan sama muutene mutta kun se meni vaatteille. Huomenenna on pakkoa mennä Alkoon kun viinat aloppuu ja mitäs sitten eteen? Se one vaan pakko, eie kait sinne eilman housuja mennä, vaia oytanko shortsit? Eoi sitä tiedäd, mutta apääasia että saana viinaa.
REili tunti tässsä on aoikaa , mutten usko ettäe tässä eenää tapahtuu maitään merkittävää enää ettänöää.

Hyvväää sillanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.