IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Flowchart to your heartMaanantai 23.08.2010 02:45

Nukuin todella myöhään ja minulla on sellainen tunne, että alun perin jurrissa menin väärään sänkyyn nukkumaan. Ei mitään muistikuvaa eilisestä, ei ollut todellakaan ensimmäinen kerta. Ei varmaan tullut kovin suurena yllätyksenä.
Heräsin todella myöhään, siis todella myöhään. Sen takia en ole tullut niin kovaan känniin vielä, ja kirjoituskin näyttää sujuvan kun katson Wordia, niin ei näy punaista. Otsikko nyt on eri asia, kun se on englantia.
Herättyäni katselin ohjelmia kovalevyltä ja join proteiinia, pakkohan se oli päästää kissat ulos, kun Essi niin halusi. Lapset taas huutelivat siellä pihalla leikkiessä. En tajua mikseivät he voi puhua normaalisti, onko pakko huutaa? Huusinkohan itse lapsena? Nykyään huutelen lähinnä vain vihaisena. Jos olisin miljonääri, niin ostaisin koko maa-alueen ja häätäisin koko lapsilauman pois koko Kurkimäestä, että vihaan lapsia.
Otin luonnollisesti alkoholia, viskiä tietysti. Kävin galleriassa ja Hotmailissa katsomassa postia, olihan sitä postia tullut. OkCupid oli lähettänyt jonkin ihmejutun. Se oli laittanut tämän otsikon, eli Flowchart to your heart. Ajattelin aluksi sen olevan aluksi uusi toiminto joka automaattisesti näyttää kuka on ihannenaiseni, mutta minulla meni melkein tunti saada tehtyä koko juttu. No niin siinä sitten kävi, ettei kukaan nainen ole minusta kiinnostunut, sen sitä saa kun on rehellinen. No läheisyyttä saa Kivikon pubista ja Olutpankista ja sen sellaisista. Vanhat spurgunaiset jostain syystä pitävät minusta. Tiedän sanomattakin, että on oksettavaa vedellä kielisuudelmia rumien vanhojen naisten kanssa, mutta pitää tyytyä siihen mitä saa. En minäkään ole mikään adonis.
Piti tuossa lukea uudestaan teksti, että olinko kirjoittanyut siitä otsikosta.
Minulla ei oikeastaan ole pahemmin muuta sanottavaa, ihmetyttää vain miten olen saanut näin selkeää tekstiä aikaan. No mutta hyvähän se sinäänsä on, ainakin lukioiden kannalta. Vaikkei heitäkään nykyään monta ole.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.