IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Siideriä pitkästä aikaaMaanantai 20.09.2010 02:20

Heräsin suunnilleen kuudelta illalla tänään, väsytti vielä silloinkin. Vitutttaa herätä niin myöhään, muttei sille oikeene mitään voi. Tai voi, muttsta silloin joududn jättämään unilääkkeet. Tiedän saavani unta ailman lääkkeitä, mutten voi ottaa riskiä aina.
Lähdidn herättyäni suoraan kohti Siwaa ostamaan ruokaa sekä alkaoholia, sillä minulla ei ollut tarpeeksi viinaa täksi päiväksi, jotaain puolitoistas pulloa.
Siwassa olia suuri masku, meni yli 47 euroa, innostuin ostamaan hieman siideriä. Aajattelin ostaa kaljan ja lonkeron sijaan pitkästä aikaan siideriä. Innostuin hieman sen ostamisessa. Seuraava asiakas minun jälkeeni katsoi minun ostosaldoani hieman omituisella ilmeellä, tekei mieli huutaa jotain että "mitä sä saatanan ämmä tuijotat?"
KOtiitn tultuani piti ottaa ensimmäinen siideri, sitten toinen jne., mutta pitähän sitä viskiäkin juoda ja vieroitus on poissa kun on kännissä. En itseasiassa ole eruokaa edes ssyönyt tänään, ei sität aina muista. Kaippa se epitää jotain vielä syödä tai jotain.
Ei tässä oikeene paljoa muuta keksi.

HYvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.