IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Onko taas Halloween?Sunnuntai 07.11.2010 01:24

Tänään heräsin vasta puoli yhdeksältä illalla! Mikä lienee oma henkilökohtainen ennätykseni. Eli hereillä olen ollut semmoiset noin kolme tuntia.
Jälleen on puhetta Halloweenista, siis onko se koko viikon vai mitä tämä oikeen on? Onko se tänään vai viime viikolla vai mitä? Kuvittelinko kaiken muka viime lauantaina ja kaikki on vain minun mielessä vai mitä on? Alkaa tulla vihageeniä aika paljon minulle tietämättömyydestä!!!
Joka tapauksessa tiesin Alkojen olevan kiinni ja hommasin eilen runsaasti viinaa tänne. Oikeastaan se oli hyvä, todella hyvä, että Alko oli kiinni, sillä nukuin yli sen aukioloajan.
Vittumainen juttu tapahtui kun Viivi rikkoi viskilasini ja se ei ollenkaan auttanut vihaani. Ei se viski nyt niin, koska sitä riittää vaikka kuinka paljon, mutta lasi hajosi ja jouduin korjaamaan kaikki sirpaleet ja pahinta on, että niitä sirpaleita voi olla vaikka kuinka paljon lattialla. Imuroin toki, mutta voihan niitä pikkusirpaleita olla vaikka kuinka paljon jäljellä. En minä itsestäni välitä, mutta Essi ja Viivi voivat astua niihin. Tämä on ollut ihan paska päivä. Toivottavasti edes tuleva känni auttaa tai sitten tulen vain entistä vihaisemmaksi. Vitun Halloween!!! Jos sellainen edes on.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.