IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Guinea-Bissaun itsenäisyyspäiväSunnuntai 25.09.2011 01:40

Tänään on tosiaan tuonaan maan itsenäisyyspäiv’ä ja silleen. Sainpahan ainakin päiväkirjaani otsikon. Kirjoitan tätä nyt Wordiin ja tallentelen ja päivitän aina silkloin tällöin tämän aikana. Siten tulee sanottua paljon enemmän tästä päivästä päiväkirjaani. Olen tehnyt sitäm useasti aiemmin, mutta sanon sen nyt uudemmille vakiolukijoilleni, niitäkin on tullut lisää.
Tänään nukuin pitkästä aikaan pm-aikaan (yli 12) ja heräsin yhdeltä päivällä. Herättyäni aloin ryyppäämään heti viskiä ja katselin netistä viime yön kirjoituksia. Katselin Hotmailin postia ja Olivia kysyi olenko kunnossa ja hän haluaisin minun kirjoittavan hänelle. Minä en halua kirjoittaa Olivialle, joten en kirjoittanut. Kävin pitkästä aikaa tosimiehet.com –sivulla, jonne olin liittynyt silloin kun olin nuori mies. Suunnilleen samoihin aikoihin kun galleriaan. Noin vuoden myöhemmin. Nostalgiatunnelmaa oli minulla. Jäsenillä oli ollut tapaaminen viime vuonna ilmeisesti Jousenossa tai Imatrassa. Olisin mielelläni tullut mukaan puhumaan miehekkäistä asioista ja ottamaan kuppia toisten tosimiesten kanssa. Olen nyt sillä sivustolla, sekä myös gallerian sivustolla, ja jatkan kommenttien lukemista. Klo on nyt 15:54 ja jatkan myöhemmin kirjoittelua.

Nyt hjhjatkuu ja sillleen. Katsoin <gormuloiden aika-ajot. Vettel taas ylivoimaionen ja soilleeen. Olen myösn ottanut itse4stäni kuvia. Rtavoit e oli tietyasti oletuskuva ja toki sellainrn jo konreessa on, mutta tavoitteeni omn saada aainaki 36 wssyudäntä nykyiseen oletusskuvaan ennen uutta. No nyt on klo 22:32 ja silleen.

Nyt jatkuu aläshes hjeti lokellon olleddsa 22:38 ja ajatteelin notta parempi laittaa jo åpäiväkirjan. soi,llä se muuten suhteellisen varmasti saattaisi jäädä ölaittamatta.

Hyvä ä illanjat,koa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.