IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Jarkko The Darth MaulSunnuntai 16.10.2011 02:40

Heräsin tänään väsyneenä puoli kymmeneltä ruokkimaan kissat. Sitten menin takaisin nukkumaan ja heräsin ns. oikeasti kahdentoista aikoihin. Sitten kävin suihkussa, sillä en jaksa pitää sitä tyhmää pipoa päässä pään kutinan takia. Jos pää on likainen ja se kutiaa, niin pipon laittaminen auttaa, minua ainakin. Söin sieltä tultuani aamiaiseksi eilen ostamani hampurilaisen ja join aamiaiseksi yhden kaljan. Tuon jälkeen aloin ryyppäämään viskiä. Galleriassa Cecka oli vihdoin viimein hyväksynyt kaveripyyntöni <3 ja nyt minulla on 20 julkista kaveria. En minä kuitenkaan lähetä kaveripyyntöjä kenellekään pelkästään natsan takia, mutta minä toki hyväksyn niitä helposti. Prosessihan menee niin, että jos joku tuntematon lähettää minulle kaveripyynnön, niin tsekkaan profiilin. Riittää siis vaan, ettei ole eläinrääkkääjä, koska minä rakastan kissoja. En ehtinyt olla galleriassa kauan, koska netti meni oflineen. Ei ole verkkoa. Sen tähden olen katsonut pari tuntia My life as Lizia telkkaria.. Uskon kuitenkin, että netti vielä toimisi tämän illan aikana jossain vaiheessa. Kello on nyt 15:30 Ja jatkan kirjoittamista myöhemmin. Sain myös tämmöisen kommentin tehtyäni Star Wars testin tehtyäni:”You are 81% ruthless and 72% Dark Side”. Olen kuulemma Darth Maul.

Troin myös uuden testin tytöistä ja deittihommista yleens’ä. Olen Stalker testin mukaan, ja olen muuten oikeassa elämässäkin. Testin mukaan minun kuitenkin pitää hyväksyä asia ja jatkaa eteenpäin. Klo on nyt 17:44 ja jatkan myölhemmin lisää.

Formulat katsoin äsken ja Hamilton paalulla, notta silleen. Minulla on nyt sellain3n olotila, että seuraavan Hamilton-fanin nähdessäni aikoisin tunkea hänen päänsä tehosekoittimeen. Minulla ei valitettavasti vaan ole tehosekoitinta, mutta voin improvisoida aina. Kello on nyt 18:59 ja silleen.

Lkkelom on nyt semmoiset reilyt yksitoista jajikjsa risartt j a sammuin tuossa välillä. Minä kuitenkin nheräsin tuossa avälissä ja siölleene. Ein tässäå varmaaan kannata aruveta puhua sen enempiä ja silleen..

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.