IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Päiväkirja kuusi vuottaSunnuntai 13.11.2011 00:53

Tasan kuusi vuotta sitten kirjoitin ensimmäisen päiväkirjani tänne galleriaan. Siihen aikaan nämä tehtiin tekstiviestillä kännykkään ensin, joten kovin erilaista oli.
Tänään nukuin yli kahteen taas, eli nukuttua tuli. Noustessani ylös, minulla oli kamalan kylmä. Se kyllä meni noin tunnin päästä ohi. Olen tässä viskiä juonut ja tällä hetkellä kello näyttää aikaa 16:36 ja jatkan tätä myöhemmin.

Klo on nyt 19:44 ja tuossa välissä tuli Formuloiden aika-ajot Abu Dhabista. Vettel paalupaikalle 14. kerran tällä kaudella, jonka takia en ole todellakaan tyytyväinen aika-ajojen lopputulokseen. Mutta en minä kuitenkaan ole pistänyt kämppää remonttiin sen takia. Olen myös netistä katsellut Youtubesta komediaa ja viskiä juonut. Myöhemmin jatkuu.

Klo on nyt 21:32 ja minulle juuri tuli viesti, että 27.10. laittamani video Netlogiin oli hyväksytty ja nyt se on siellä. Suhteellisen kauan kesti sen hyväksyminen.

Klo nyt 22:42 ja laitan tämän nytten täsmme galleriaan kun vielä aikaa on. Meinaan, ettei jää liian myöhään. Viskiä menää kovaa tahtia ja olen tällä hetkellä katsellut elokuvaa TV Viideltä. Ei kai muuta.

Hyvää illnajatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.