IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Pete Best 70 vuottaPerjantai 25.11.2011 00:19

Enpä parempaa otsikkoa keksinyt taaskaan. Heräsin jo siinä seitsemän jälkeen ja kahdeksan aikoihin en enää jaksanut yrittänyt saada unta. Kuten varmasti moni tietää, niin se, että on väsynyt ja ei siitä huolimatta unta, on todella ärsyttävää. On kuitenkin todennäköistä, että menen vielä tämän vuorokauden aikana nukkumaan. Siis niin kuin päivällä siis. Katselin sitten Seinfeldia juoden kaksi energiajuomaa ja yhden Finrexin. Niiden jälkeen aloitin viskin juomisen. Tasan viikon päästä tähän aikaan olen takaisin työpaikassa, josta en taida päästä koskaan eroon. Ikään kuin olisin naimisissa sen työpaikan kanssa, vain kuolema meidät erottaa. Aina kun pääsee pois, niin ei koskaan tiedä milloin pakotetaan takaisin. Se on vähän kuin elokuva Tappajahai, sillä siinä se hai ei ollut se pelottavin, vaan se, että milloin hai hyökkää. Epätietoisuus on pahinta. En minä käytännössä oikeastaan työtäni vihaa, varsinkaan kun rahaa tulee ihan saatanasti, mutta joka ikinen päivä minulla on vieroitusoireita alkoholista. Onneksi voi juoda töiden jälkeen sentään. Minulla on nyt tätä kirjoittaessa sellainen tunne, että tulee todella pitkä päiväkirja, koska klo on vasta 10:49 ja nyt jo näin paljon, mutta joo. Myöhemmin jatkuu.

Jatkuu joo. Tuossa välissä katsoin elokuvan Game of death. Bruce Leen iskupotku –elokuva. Myös minä olen opiskellut taistelulajeja, luonnollisesti en ole yhtä hyvä kuin Bruce Lee, mutta silti Kurkimäen parhaita taistelulajien taitajia. En tietenkään sitä varmuudella tiedä, mutta oman rappuni ainakin. Judo on se minun lajini ja bravuuriheittoni on Ippon-seyo-nage, mutta en kuitenkaan ole pahemmin pitänyt yllä taistelutaitojani ja olenkin baareissa uskonut enemmän raakaan voimaan nyrkeillä. Oli kuitenkin mitä tahansa, niin kuitenkin tässä kaupunginosassa miehen pitää osata pitää puoliaan.
Otin tässä välissä myös uuden kuvan galleriaan ja kovaa tahtia on viskiä mennyt. Myöhemmin jatkuu. Klo on nyt 16:10 ja myöhemmin jatkuu.

Terve taas sklom ollessa 17:41 ja silleen. Minulla aon ollut sellainen tunne, että Svetlana on kyllästysmuyt minuun. Minsä olen hieno mies. No esim. sinä nainen,e joka luet tätä,t niin jos sulla ei olisi poikaystävää, niin ottaisitko minut mikäli asuisimme samalla apaikkakunnalla? Muistaan sen kun aikoinaan minulle sanottiin kun oli kaksi miestä vertailussa, notta minä olaen komeampi, mutta otti sen toisen ekoska olen juoppo. No jhei oikeesti, ei kukaan ole täydellinen. Viskisä nyt toki kuluu taas kovaa tahtuaa, utta kuten sanoin niin ei kukaan aole täydellinen. Klo on nyt 17:48 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt on klo 20:02 ja muistan sene hämärästi, että menin 70´s shown:n jälkeen nukkumaan, eli puoli seitsemältä ja nukuin sopivasti Salkkareihin. Vedin siis sopivat tunnin päivä/iltaunet. Jotenkine on todella pirteä olo, vaikka aloppujen lopuksi nukuin vain tunnin. No myöhemmin kirjoitus jatkuu.

22:1 e skn’äyttääö lkello ja oölen ihan soosillasoosiissa ja pitäisi sada päivois tänne jo. Notta sillrrn, rlikkä siöllleen. Tässä välissä ei ole taåahtunut muuta kuoin saaraanjloista viskiryyryyrppyä. No ei kait tässä muuta, sisllä tässä tuslkis mitään loppuiillassa tapaathtuu, soiis niin kuin ihsmeempiä.. Niin ja ajoos taåpparhtuu, niin sen sitten seuraabassa eehkä.

Hy vää illaqnjkjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.