IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

RautakappaleSunnuntai 27.11.2011 01:19

Kolmas päivä putkeen unettomuutta tänään ja se ei ole hyvä asia, varsinkaan kun työelämä kutsuu ensi viikon torstaina. Kuitenkaan näiden kolmen päivän aikana en kertaakaan ole ottanut Dormiplantseja. Se ehkä auttaisi, mutta haluaisin kuitenkin oikeita unilääkkeitä. Reseptilääkkeitä on vaikeampi väärentää kuin ennen ja jäisin siis kiinni ja joutuisin vankilaan. Tunnen erään ihmisen, joka istui vankilassa vuoden kyseisestä rikoksesta.
Kun aloitin tänään ryyppäämisen, niin viskipullosta putosi lasiini rautakappale. Ihmettelin, että mitä helvettiä tämä on? Katselin esinettä ja ihmettelin miten se oli joutunut pulloon. Valmistusvaiheessa on mennyt pulloon varmaan. Jos asuisin Amerikassa, niin voisin vaatia vahingonkorvausta yhtiöltä. Tuskin se mitään vahinkoa olisi tehnyt. Tuo ei ole kuitenkaan mitään verrattuna siihen kun aikoinaan 2000-luvun puolivälissä ostin Alkosta viinipullon, jonka korkkina oli sellainen tulppa, vai miksi niitä nyt kutsutaan, ja minulla ei ollut korkkiruuvia. Minulla ei siis ollut silloin muuta vaihtoehtoa kuin lyödä pullon yläosa rikki ja kaataa siitä sitten lasiin. On siis hyvinkin mahdollista, että olen niellyt lasinsirpaleita, mikäli sitä olisi lasiin pieniä sirpaleita mennyt. Nykyään kaikki pullot taitavat olla kierrekorkillisia, en ainakaan muista nähneeni niitä tulppia pitkään aikaan. Joka tapauksessa olen tänään viskin juonnin, galleriassa olon, Seinfeldin lisäksi katsonut televisiota. Lauantaissa on se huono asia, että telkkarista ei tule mitään katsomisen arvoista. Tänään tulee Formuloiden aika-ajot Brasiliasta, mutta siihen se sitten varmaan jääkin. Klo on nyt 13:42 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nyt. Klo on nyt 21:30 ja taisi mennä Formulat ohi. Ihan vitun sama suoraan sanoen, sillä koko kausi ion ollut yksi kaikkien aikojen hirveimmistä. Minäs olen tätmän viskisn juonnin lisäksi katasellut lisää Seinfeldia ja jostainj syystä Digrassi –maratonia. Olen myös ajatellut Svetlanaa paljon. Minä pidän hdädnestä paljon ja ahän essä on tyttöystäväainesta. Ajattelene häntä paljon ja tuntutu, että kaikki muut naiset ovat täysisn yhdentekeviä. Kirjoitus jatkuu myöhemmin.

Vaikkaa snsyt tällä hetkelelä tuleekin Formulat jaälakil’ähetyksenä, niin ei tästät mitäärn tule, ekun tiedän jo lopputuloksen ja ene sitä välttämättär edes muista huomenna. No se saatanan Vettrel sain paaliuuupsoaikan. Onn eeksi huomeisisns jälkeen kausi loppiiuu. ThANAK YOU.

Nyts se kelleoee neäyttää jo yöli nyhtätoidts js psrempi olla ajo olla alaittaa laittaa päiväkirjaa galleriaa, vcivksiäkin menneyyt siihen tahitiih, nostta soosissa ollaan. JJurrissa siisntaassn ollaan.

Hyvvään sillnajatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.