IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Putous alkoi tänäänSunnuntai 08.01.2012 00:54

Heräsin tänään siinä yhdentoista aikoihin. Menin sitten irc-galleriaan ja join pullollisen energiajuomaa. Minulle on tullut erilaisia flashbackkeja viime illasta. Olin laittanut uuden kuvan galleriaan ja minä muistan sen johtuneen siitä, että minua vitutti se, että pitää ottaa uusi kuva joka ikinen viikko. Muistan myös laittaneeni samalle naiselle monta kommenttia eri kuviin, mutta jos ei oteta galleriaa huomioon, niin on monia kysymyksiä joihin en tiedä vastauksia. Minkä ihmeen takia pääni on tahmea? No oikeaastaan tuo on ainoa kysymys joka mieleen tulee. Jokin päiväkirja sitten sanoin jotain, että ” Ei tarvite viagraa, sen kuin öljyät itsesi ja naisesi hunajalla”. Mitähän leikkejä täällä eilen tapahtui? No en kuitenkaan usko öljynneeni itseäni kokonaan hunajalla, sillä ainoastaan pääni on tahmea. Joka tapauksessa energiajuoman jälkeen aloitin viskin ryyppäämisen ja kuulin jälleen kerran yläkerran naapurini elämöintiä. Rakentaako hän taas jotain alttaria? Usein kuuluu sellaista meteliä, kuin siellä rakennettaisi jotain. Ties mitä sairaita rituaaleja sielläkin tapahtuu. Minä itse aion kohta ostamaan ruokaa netistä tänne kotiini. Nyt klo on 13:39 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt näyttää kello aikaa 15:21 ja olen huomannut muidenkin paikkojen olevan hunajassa. Ruoka tuli ja lähetti puhui niin hiljaisella äänellä, että hädin tuskin kuulin sen. Mietin onko normaalia tuijottaa yhtä kuvaa noin puolituntia putkeen vai pitävätkö ihmiset sen perusteella minua psykopaattina. Lämmitin vettä, mutta en ole kuitenkaan laittanut siihen rommia, sillä olen ryypännyt vain viskiä. Jatkan kirjoitusta myöhemmin.

Klo on nyt 18:04 ja olen erästä tummatukkaista teini-ikäistä tyttöä katsellut galleriassa taas putkeen ties kuinka kauan. Kyseessä ei ollut mikään seksuaalinen tuijotus, vaan hänen mustat hiuksensa toivat minulle muistoja mieleen. Muistoja nuoruudesta ja ajasta jolloin eläminen oli vielä kivaa. Mustat hiukset toivat minulle mieleen sellaisen asian, että lähes jokainen nainen josta olen joskus pitänyt, heillä kaikilla ovat mustat hiukset. Saaralla punaiset ja Netta on blondi, mutta muilla on mustat hiukset. Mietin onko minulla kenties joku fetissi. No nyt takaisin ryyppäämään viskiä.

Nyt klo on 21:13 ja Putous loppui juuri. Putous siis alkoi tänään ja pääsin taas fanittamaan uutta sketsihahmoa. Ihan hyviä ne sketsitkin ovat, sillä Viikkokatsauksessa meinasi lentää viskit suusta kun alkoi naurattaa. Sketsihahmoista näin ensitapaamisen perusteella fanitan eniten Jani-Petteriä. Aku Hirviniemen esittämästä Luttisesta tuli mieleen yläkerran naapurini. No ensimmäinen Putous tuli tältä vuodelta. Kirjoitus myöhemmin jatkuu.

Klo nytten semmoiset 22:51 ja silleeen. Jotaina terin tosisssa välissä ja silleene. Mitäthän, ainakin vedin kunnolla viskiä ja joatain muuta. Olen gallleriassa ollut kja silleen. Ei kai tässä myyrtya.

Hyvöö illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.