IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Konrad Blochin syntymästä 100 vuottaSunnuntai 22.01.2012 01:02

Heräsin tänään noin kahdentoista aikoihin. Aamiaiseksi join yhden energiajuoman ja jatkoaamiaiseksi aloin juomaan valkovenäläisiä ja lonkeroa samalla odotellen rommitotin valmistumista ja sitten aloin juomaan rommitotia hunajalla. Voisin tässä kohta viskiä alkaa juomaan. Kävin galleriassa ja olen siellä tälläkin hetkellä. Tilasin netistä hampurilaisia viisi ja söin myös yhden niistä. Katsoin myös kolme jaksoa Pasilaa. Nyt on TV päällä ja välillä katson mitä tulee. My life as Liz tulee nyt, mutta en minä sitä seuraa. Onpahan telkkari vaan päällä jos jotain sattuisi tulemaan. Minulla ei ole TV-lehteä. Muistan ainoastaan, että pitää Putous katsoa. Taidan vaihtaa kolmoselle jo nyt, jos vaikka tänään tulisi mäkihyppyä. Klo on nyt 15:06 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nyt kun klo on 21:04 ja anyt loppui Putous juuri. Hiemean ennen Putousta Piia Potka oli minulla noiussut Jani-Petterin jälkeen kakkossuosikikiseni. Piiasta monioislle tuli nimittäin mieleen eräs nainen menneisyydestäni, silloin kun olin vielä nuori mies. Nimittäin nainen, joka ei ollut fyysisesti voimakas, mutta ei itke vaikka lyötäisiin laudalla naamaan. Tietäätkseni häntä ei kylläkään koskaana lyöty laudalla naamaan, mutta kovismimmi kuitenkin. Voi mikä pari meistä olisikan voinut tulla, sillä viinaa päivittäin molemmilla. Jos koko elämääni ajattelee, niin mielenkiintoisia naisia kyllä riittäisi. Joka tapauksessa Piia Potka putosi ja nyts ei ole minulla aavistustakaan kuka on kakkosvaihtoehtoni. Olisiko se Yossu? Täsääsä välissä on juotu viskiä ja rommia ja oltu netissä ja sen sellsiaisat. Katsoisin nyt Date Movien joka tulee, mutten jaksa. On helpeompaa vaan yksinkertaisesti ostaa se ja katsoa sitten kun huvittaa. Klo nyt 21:19 ja jatkuu myöhemmin.

Klso jo nytt näyttää kymmenenen ejha risat, hiema n alle 23 ja suilleen. No en eetässäs v’älissä muuta tehnyt kuin ryypännyt viskiä sj Rommia ja sen sellaista. minulla aistsellä on päässä sellainen kjamala aavistus että minulla ajsäi sanaomatta jotaina, tai sitten en sanonut. En siis tiedäd kumpaa j asilleen. Voi vittulan väåki ja paavin pallit. NO anmaikäs tuosta ja siis hyvää illaan jajtkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.