IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Uuden puhelimeni käyttöönottoSunnuntai 04.03.2012 01:14

Heräsin jo kymmenen aikoihin ja aloitin kunnon piristyskuurin. Vedin niin pillereitä kuin juomia saadakseni itseni mahdollisimman pirteäksi. Itse asiassa olin jo pirteä herätessä, mutten halua hyytyä heti. Niiden jälkeen join Kimin, jonka ilmeisesti olin eilen myös ostanut Alkosta. Olin vaan unohtanut. Kim on uusi markkinoille tullut alkoholijuoma, joka on 14% alkoholijuoma ja ns. valkovenäläinen. Join sen hetkessä ja ei varmaan ole vaikeaa arvata seuraavaa juomaani. Arvasit oikein, eli viskiä. Minä sain keskiviikkona uuden kännykän vaihtaessani liittymän DNA-Onniin. Minun numeroni pysyy samana, mutta sim-kortti pitää vaihtaa ja sen seurauksena saattaa kadota muutama tärkeä numero, sitä on tapahtunut kännykkäni vaihdoissa usein, vaikka sim-kortti on pysynyt samana. Katselin listaa numeroista listassani. Muutamia erikoisia nimiä on siellä. Anniina oli nainen irc-galleriasta aikoinaan, johon olin aikoinaan niin <3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3. Hän olisi huolinut minut, mutta koska koko juttu olisi ollut mahdoton sillä me molemmat asumme eri puolella Suomea. Emilia on sitten se nainen, jota yritin kännipäissäni iskeä jatkuvasti aikoinaan. Emilia on entinen alkoholisti, joten hän ei hirvittävästi näyttänyt ärsyyntyvän humalaisesta pokausyrityksistäni. Emmuska muistui mieleen vasta kun näin nimen, hän oli aikoinaan nainen joka halusi panna minua rannalla keskellä talvea. Seksihullu akka oli kyllä. Hävytön Häiskä? Mitä vittua? Tuli joo mieleen kuka tuo mies oli, aikoinaan koulussani ollut luokkakaverini. Katja? Mietin pitkään, että kuka on Katja, kunnes muistin hänen olevan aikoinaan vuonna 2006 minut bongannut tyttö joka antoi minulle heti puhelinnumeronsa. Muistaakseni puhuimme ainoastaan kerran puhelimessa ja se jäi siihen. Kouluihastus löytyi myös. Minun pitkäaikainen suunnitelma saada Hilppa omaksi emännäkseni ja näin ollen hänen lastensa isäpuoleksi samalla. Mutta olisinko ollut valmis isäksi 17-vuotiaana? En pitkästä yrityksestäni huolimatta saanut koskaan häntä tyttöystäväkseni. Saarasta tuli mieleen se kun me aikoinaan ammattikoulussa koko ajan flirttailimme toisillemme. Moni luulikin meitä oikeaksi pariskunnaksi. Sonja on entinen luokkalaiseni ja minulla ei ole aavistustakaan miksi minulla on hänen numeronsa ja Verna on entinen galleriatuttu, joka myös kutsui minut aikoinaan luokseen Mäntsälään kaverinsa luokse. Hänen kaverinsa oli aluksi hieman huolissaan minun ikäisen miehen tulevan noin nuorten tyttöjen luokse, mutta suostui sitten. En kuitenkaan itse sinne koskaan mennyt. Tuossa lienevät ne ns. unohdetut tutut. Sitten miettimään lähinnä ne keiden numerot laitan ylös siltä varalta, että he lähtevät muistista pois. Laitan ylös ainakin Arin, Ikiksen, Jcobin, Petrin ja isäni ja äitini. Vaikka Netta onkin nykyään avoliitossa uuden miehen kanssa, niin kaipa sen voisi ihan näin niin kuin muistojen kannalta ylös pistää. Mariannan numeron nyt muistan ulkomuistista. Klo on nyt 15:02 ja myöhemmin jatkuu.

Niin ja se jäi mainitsematta, että olin laskenut väärin viime viikon Luttiselle annetuissa äänissä. Sanoin antaneeni 91 ääntä, mutta annoin 96 ääntä. Klo nyt 15:05 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt tässä kävi sellainen juttu, että kun en saanut entistä puhelinta auki, niin hakkasin sen vasaralla hajalle, notta saisin sim-kortin ulos ja sen seurauksena se taisi vaurioittaa sim-korttia, sillä jokaista eri vaihtoehtoa olen kokeillut uuteen puhelimeeni, mutta missään asennossa sim ei toimi. Minulla ei siis taida toimia nyt yhteydenotto puhelimitse, mutta pääasia, että herätyskello toimii. Klo nyt 15:44 ja myöhemmin jatkuu.

Putous Unifecci tuli juuri katsosttua ja koskettavia atarinobaja täytyy myötään. Olikohan se tarkoituskin 12 eurolla olisin svoinut pelastaan yhdene ihmisen hengen, mutten silti lahjoittanuat penniäkään. Olisivat mielummin anataneet ne fyrkat avustukseen viime viikolla. Viikko sittenhän minä annoin Usko Eevertti Luttiselle 96 kertaa. Visksiä mennyt ja ostin myös viisi hampurilaista netistä ja silleen. Klo nyt 21:23 ja jatkuu myöhemmin.


Myöehemmein lienee jo nyt kun minä jarrkko olen käynyt siell’ä Badoossa ja sen löytänyt mitään tavallista apoikkravaa, apiatsi sen enotta kaveriryhmä kutistysi nelejääntoista. Eispä taoida kaikkia innoissaana minusta aollla. Joataian muutakin yässä tapayhtui, mutta ne asiaat ovata jo nyt hämäträn peitossa, jaotrn taas semmoinen fiilis notta jäi jotaian sanoamatta.

Hyvävää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.