IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Michael "Mike" Monroe 50 vuottaMaanantai 18.06.2012 02:04

Hyvää syntymäpäivää vaan Mikelle ja sain siitä otsikon päiväkirjaani. Heräsin tänään kymmenen aikoihin ja aamiaiseksi join tölkin kaljaa. Sen jälkeen aloitin viskikännini. Minulla ei ole huomenna työpäivää, sillä huomenna on lomapäivä. Sen takia minulla ei ole perinteistä masentavaa kuvaa oletuskuvana, mutta se huomenna todennäköisesti on. Aamulla mietin omaa ikääni kun luin eilistä päiväkirjaani. Kun minä aikoinaan täytin 25 vuotta, niin minä sain totaalisen ikäkriisin ja aloin pitää itseäni vanhana miehenä. Tuo kaikki sai alkunsa silloin kun luon Wikipediassa artikkelia kuuluisista ihmisistä jotka kuolivat nuorina. Kyseiseen listaan oli hyväksytty henkilöt jotka kuolivat alle 25-vuotiaana. Eli jos minä kuolen vaikka huomenna, niin muistotilaisuudessani kukaan ei voi sanoa, että minä lähdin nuorena.
Joka tapauksessa mietin muitakin tänään, mutten enää muista mitä. Kävin myös mesessä, mutta poistuin sieltä, koska keskusteleut eivät edenneet minnekään. Käynyt olen myös Netlogissa pelaamassa muutamaa peliä, mutta ei jaksanut niin monimutkaisia. Ei kai tässä pahemmin myuuta toistaiseksi, vaikka sellainen olo taas, että jotain jäi taas sanomatta. Nyt on klo 18:34 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu nyt ja aon katsellut muutaman eri na8isen kuvia katseltu, ei NNetta eikä Emilia tällä kertaa, ja huomannut tosiaan sen, että minä en etodellakaan ole ainoa joka vsnhenee naamasta. Wou mitkä rypyt 21-vuotiaalla naisella. Ilmeisesti totuus tulee ilmi kun näkee naisen ilman meikkiä. Nos minulla ei tässä välissä psahemmin tapahtunut, tai periaatteesssa on jotai, sillä taas tunne, että jäi jotain sanomatta. Nyt klo 21:50 ja jatkuju myöhemmin.

Tässtä jatkuu ja laitaan tämän päiv8isen nyt tänne ja ei aaavistusstakaan tuosta tunnin erossana joka oli. Noa joka tapauksessa eie tässä sitten muuta.

Hyvsää nillanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.