IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Samaa biisiäMaanantai 09.07.2012 02:24

Ennen kuin kerron päivästäni, niin eilisestä päiväkirjastani olevasta lauseesta ”Energiajuoma ei oikein maistunut ja join sen pois kolmella huikalla.” sanon sen verran, että join sen pois nopeasti vain sen takia, että pääsisin siitä eroon. Väärinkäsitysten välttämiseksi kerron sen nyt.
Minä heräsin tänään puoli yhdeksältä sohvaltani, olin siis viime yönä juonut itseni sammumiseen asti. Menin sitten sänkyyn nukkumaan ja heräsin puoli kahdentoista aikoihin. Noustessani ylös aloin juomaan kaljaa. Kävin galleriassa katselemassa eilisiä kommenttejani. Niin minä tosiaan tarvitsisin itselleni oman emännän. Olisihan se kivaa seurustella pitkästä aikaa. Kunhan kyseessä ei olisi sellainen kamala akka jonka haluaisin heittää seinään joka päivä. Jos minulla olisi tyttöystävä, niin minun tuurilla saisin Raisa Reikänaaman tai Josefina ”Yossu” Samantha Näädän. Joka tapauksessa olen tänään myös miettinyt laittamista taas kuvia arvosteluun OkCupidin My best faceen ja kuvista minulle tuli mieleen myös galleriaan uusien kuvien laittamista. Minun edellinen kuva on tammikuulta, joten on hieman aikaa kulunut. Jos jollakin on ideoita uudeksi kuvakseni, niin kertokaa toki. Kuvista tuli myös mieleen se, että katselin erään naisen kuvia taas niin rakastuneella ilmeella. Hänestäkin voisi tulla minun uusi emäntäni jos asuisi pääkaupunkiseudulla. Minulla on selkeästi tänään ollut emäntäteema päällä. Tänään olen kuullut ulkoa omituista laulua, jonka luulin aluksi tulleen vain päästäni, mutta koska kissat myös reagoivat siihen, niin ihan totta siis oli. Ulkoa kuului omituista laulua ja koko ajan sama kappale. Miten joku jaksaa laulaa samaa biisiä tuntitolkulla? No joku jaksaa ja vielä meidän kaikkien riemuksi. Ihan hyvä lauluääni, mutta voisi mieluummin laulaa jotain muuta biisiä. Nyt on klo 14:46 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu kirjoitus ja tuossa välissä olen syönyt munakasta, juonut kaljaa, katsellut Putousta ja tietysti myös Formulakisan. Olisin halunnut Alonson voittavan, mutta kilpailun loppuvaiheella Webber tuli ohi ja voitti. Olin myös vaihtanut oletuskuvani tuttuun sunnuntaikuvaan. Sunnuntaisin minulla on aina tapana viihtymisen sijaan rypeä säälissä. Viikon päästä tähän aikaan on todennäköisesti parempi mieli, sillä ensi viikko töitä ja sitten on seuraava viikko lomaa. Lopullinen vapaus (toivottavasti) koittaa elokuun viimeinen päivä. Klo nyt 19:34 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä olen kaljan juonnin lisäksi katsellut komediaa ja rypenyt itsesäälissä. Nyt on klo jo 23:20 ja pistän tämän nyt tänne galleriaan.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.