IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin todella väsyneenä ja lähdin sitten töihin taas kerran vapisevassa ja hieman vainoharhaisessa olotilassa. Minua ei niinkään vituttanut tämän päivän työpäivä, sillä mitään massiivista vitutuksen aaltoa ei ylitseni tullut ja päivä olikin keskivertoa parempi. Lähdin pois töistä klo 16:17 ja minun seuraava visiittini sinne on 23. päivä, eli siis koko ensi viikko on minulla lomaa. Lähdin kohti Kontulaa tyylikkäästi taksilla. Vituttaakohan taksikuskeja koskaan, kun heidän pitää olla sellaisia renkejä? He eivät itse saa koskaan päättää minne ajetaan, vaan herrat takapenkillä aina päättävät sen. Minun taksikuskini eivät aina minusta pidä, sillä parikin kertaa on pientä sanaharkkaa tullut ja en ole pitkään aikaan antanut senttiäkään tippiä, sillä maksan aina kortilla kuin joku liikemies.
Minä sitten Kontulassa kävin Alkossa viskiostoksilla ja kävin ostamassa K-Marketissa myös erilaisia lonkeroita. Kotona sitten aloin ryyppäämään viskiä ja söin myös munakkaan. Olen ollut netissä myös ja katsellut televisiota. Minulla on myös suhteellisen positiivinen ilme naamallani täällä kotona. Ilmeeni on kuin pikkupojalla lomani alkamiseni kunniaksi. Sen takia vaihdoin oletuskuvani galleriassa. Kuvista puheen ollen, minä otan edelleen vastaan ehdotuksia uudeksi kuvakseni. Edellisestä kuvasta on jo aikaa, koska lopetin viikottaisen uuden kuvan ottamisen kun sain Vuoden kuvaaja –natsan.
Tämä päivä ei ole ollut yhtään nimensä veroinen minun kohdallani. Tänään on nimittäin perjantai 13. päivä. En kuitenkaan ole taikauskoinen. Se olisikin huolestuttavaa jos ottaisin horoskoopit haudanvakavasti ja pelkäisin peilien rikkomista ym. Ei kai tässä muuta tänään.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.