IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Tänään herättyäni minä haaveilin Emiliasta. Olisin halunnut, että hän olisi ollut siinä vieressäni ja sitten hieman hänen ihania hiuksiaan silitellyt. Minä haluaisin Emilian minun emännäkseni, kuten niin monen muunkin naisen. Minun täytyy kuitenkin hyväksyä tosiasiat ja tyytyä siihen mitä saa. Haaveilla saa aina, mutta ne harvoin toteutuvat. En siis usko haaveisiin.
Aloin sitten heräämiseni ja Emiliasta unelmoimiseni jälkeen juomaan viskiä ja tilasin ruokaa netistä. Minä ostan ensin ja syön myöhemmin. Sillä tavalla vältyn siltä suurimmalta lauantairuuhkalta. Minä olen ovela. Ruoan tulo kesti yllättävän kauan, nimittäin melkein 45 minuuttia. Olen tänään katsonut myös pari tuntia Putousta. Puin tänään myös päälleni parhaat vaatteet mitkä omistan, koska ne saavat minut näyttämään paremmannäköiseltä kuin oikeasti olen. Sinänsä sillä ei ole nyt merkitystä, koska täällä ei ole ketään naista paikalla. Eivät nämä sentään mitkään Michael Kaufmannin vaatteet ole, mutta silti. Näytän näissä vaatteissa siltä kuin olisin menemässä hautajaisiin tai olisin huumediileri jossain klubilla. Ei näissä silti minnekään herrainklubiin pääsisi sikareita polttamaan ja konjakkia juomaan. Minun pitäisi varmaan ostaa joku tonnin puku, juuri sellaisia millaisia työpaikkani ihmisillä on. Näyttäisin sitten ihan siltä kuin kuuluisin mafiaan. En minä törsää rahaa vaatteisiin, vaan suurin osa menee viinaan. Nämä ostin muistaakseni ainoastaan isoäitini hautajaisia varten aikoinaan.
Nyt on klo 16:32 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu kirjoitus. Miinä olin tuossa jonlkin aikaa melko omituisessa olotilassa. Olin tajuissani, mutten kyennyt liikkumaan kunnolla ja silmät tuijottivat vain eteenpäin. No ei se nyt sinäänsä niin erikoinen olotila ollut, koska olen tuossa olotilassa aiemminkin ollut. Minä myös katsoin vanhoja kunnon Batmaneja, niitä joissa Batman oli Adam West ja Robinina Burt Ward. Minulle on myös viski maistinut kunnolla ja olen ryypännyt sitä taas kovaa vauhtia. Minä keksin myöös otsikon tämän päivän päiväkifrjalledni. Nimittäin tänään on Burkina Fasonissa Vallankumouksen vuosipäivä. Minulla oli muutama päiväkirja sitten otsikkona Vallankumouksen päivä, mutta se oli Kuubassa. En tiennyt sitä, että sitä juhlita muissakin maissa, mutta nyt tiedän. Ei tätässä muuta. Nyt on klo 21:11 ja jatkuu myöhemmin.

Nhyyt on klo 23:09 ja tämän ölaitana galleriaan ja tässä vaiheessa sanon etten tuon yhtätoista yli yhdeksän jälkeeen olene tehnyt muuta kuin ryyypännyt viskiä. Sens kummmepia ei siis ole tapahtunut.

hyvvÂ’Â’Â’ 8illannjartko

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.