IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin kahdentoista aikoihin ja aloin ryyppäämään sitten viskiä. Minun piti kuitenkin lopettaa se hetkeksi kun oli pakko käydä suihkussa pään sairaanloisen kutinan takia. Kokemuksesta voin kertoa, että kutinaan toki helpottaa jos laittaa pipon päähän, mutten minä aio olla täällä hienoissa vaatteissa ja samalla pipo päässä. Se voisi olla outo yhdistelmä. Vaikkakin minä viime iltana kävelin viskiä juoden pelkissä kalsareissani, koska olin niin kovassa humalassa, että minä ajattelin kaikkien naisten haluavan nähdä hieman Jarkkoa. Olin sitä mieltä, että ne nuoret naiset muutenkin riisuvat minua katseillaan, joten helpotetaan nyt vähän. Minulla taisi olla hieman liian suuret luulot itsestäni, mutta tuollaista siis viime iltana.
Tänään minä myös ollut netissä ja miettinyt uusien kuvien laittamista galleriaan, sillä se aika olisi jo. Yli seitsemän kuukautta kuitenkin jo edellisestä kuvasta aikaa. Kun tulen tänään kovempaan känniin, niin toivottavasti en ota vaatteita pois ja paljasta itseäni kaiken gallerian nähtäväksi sentään. Nyt menen tekemään rommitotia, jota aion juoda viskin lisäksi. Nyt on klo 16:33 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt on klo 19:52 ja yllätyksekseni minä olen asiallisesti täysissä vaatteissa. Tuossa välissä minä vedin kovaa vauhtia rommitotia hunajalla ja jatkanut myös viskin juomista. Yllättävää on, että kirjoittaminen sujuu minun kannalta hyvin. Katsoin tuossa välissä myös loistavaa brittikomediaa Youtubesta ja nauroin jatkuvasti. Nauru muuttui vihaksi kuitenkin silloin kun katsoin Formula 1 aika-ajot Monzasta. Hamilton lähtee paalupaikalta ja minun Alonsoni on vasta 10. ja sen tähden minun kannaltani aivan kamala aika-ajo. Jatkuu myöhemmin tämä kirjoittelu.

Nyt alakaaa olla kelloe jo sen verta, notta päivis tänne. Ei nyt oikein kaikkea mauisdta tästä välistä.Todenenäeköisesti musiikin kuunterlua ja naisten miettimisdtä lähinnä, aniin ja seoen ainakin varmaa, että viinaa olen urakalla kurkusta alas vetätynyt. Vaatteet sentään pysyneet alla. Ei kwit tässä muuta.

Hydvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.