IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Saksalainen galleriaTiistai 11.09.2012 02:04

Heräsin tänään kahdentoista aikoihin ja sitten aloin juomaan viskiä. Päätin tilata ruokaa netistä ruuhkaa välttääkseni jo silloin. Suurin osa ihmisistä kuitenkin on töissä tai koulussa siihen aikaan. Ruoka tuli suhteellisen nopeasti, kuten tapana on. Ravintola sijaitsee toki Kurkimäen Siwan naapurissa, joten matkakaan ei ole pitkä. Jätin kuitenkin ruoan myöhemmäksi ja oleilin galleriassa kuunnellen musiikkia ja juoden viskiä. Nettiyhteys kuitenkin katkesi ja kun se myöhemmin päästi takaisin, niin yrittäessäni päästä galleriaan, niin se heitti minut aina avg-searchiin. Ikään kuin koko galleriaan ei edes olisi olemassa. Yritin useasti, mutta aina kun olin laittanut salasanan, niin heitti avg-searchiin. Huomasin, sitten siellä IRC-Galerien. Se on täydellinen kopio meidän irc-galleriasta, ainoastaan saksalainen sellainen. Liityin nyt sitten sinnekin ja sain kaksi natsaa heti. Minä olen siellä nimellä Lonkeroparoni. Minä en tiedä käyttöehdoista mitään sillä en osaa saksaa, mutta oletan niiden olevan samat kuin täällä meidän galleriassa. Näen toki englanniksi sivuston, sillä sai valita Saksan tai Englannin. Minä en kuitenkaan ymmärrä mitään mitä ihmiset puhuvat, sillä en osaa saksaa. Tulee siis vaikeaksi tutustua uusiin ihmisiin. Siellä hetken oltuani, menin sitten syömään tilaamaani ruokaa samalla katsoen Degrassia. Olen nähnyt tuon saman jakson ties kuinka monta kertaa ja olen niin kyllästynyt siihen. Eikö tuo kanava voi näyttää jo muita jaksoja. Harmi ettei kuitenkaan tullut parempaa muilta kanavilta. Syötyäni tulin takaisin saksalaiseen galleriaan ja pääsin äskettäin kirjautumaan suomalaiseenkin. Nyt on minulla molemmat auki siis. Tulenkohan kännin voimistettua menemään sekaisin siitä kumpi on kumpi. Tuleekohan tämä päiväkirja vahingossa saksalaiseen? No nyt on klo 16:04 ja myöhemmin jatkuu.

Myöhemmin jatkuu nytr kun klo on 22:47 iq tuossa välissä olen katselluet komedioita. Lähinnä Tjhatast sMitchell ansdd Webb lookia, eli esiiss Päätöntä menoa. Katssoin minä 70´s showta ja Salkkarit ja minuslla on hetkiä joissa olen ollut aika out. Saksalaiseessa galleriassa olin saanut kommenetin jossa minua kiitettiin jostakin. Ensimmäinen sana oli danke ja tiedän sene tarkoittavan kiitosta. Veikkaan sitä,e että kiitos tuli sydämen antamisesta. En ole nimittäin kellekään mitään sanonut mietään siellä, tietääkseni. Sen skuitenkin sa non, että saksalaiset naiset ovat hyvännäköisiä. Sillä sivuslla en ole itse ainakaan vielä tunnustanut olevania ulkomaalainen ja tnnustaan sen vain jos joku sanoo lauseen jota ene ymmärrä minulle.
Viskiä vedetty urakalla myös luonnollisesstri ja silleen, niin ja paria naistsa täällä myös ajateltu. Se palautui juuri mieleen. Voi kun on ikävä. No eie tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.