IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

RadioPerjantai 14.09.2012 01:13

Heräsin tänään hieman ennen kahtatoista tänään. Menin heti juomaan viskiä ja sitten katsomaan galleriassa kommentteja, sillä minulla oli jotenkin sellainen hirvittävä tunne, että olin taas nolannut itseni viime iltana. No en käytännössä ollut, sillä nolaaminen tapahtui päivällä ja muistan sen. Se ei näy profiilissani, sillä se oli yksityisessä keskustelussa. Se oli helpottavaa saada purkaa sydäntään, mutta tyylilleni uskollisena onnistuin taas saamaan aikaan julkisen nöyryytyksen.
En kuitenkaan ollut illalla toivon mukaan saamaan aikaan uutta nöyryytystä. Minulta on nimittäin totaalinen muistinmenetys. No minä kuitenkin viskiä juodessani olin samalla netissä galleriassa ja katselin brittikomediaa Youtubesta. Myöhemmin ajattelin nostalgian tunnelman kohottamaksi laittaa radion päälle ja kuunnella jotakin keskusteluohjelmaa. Oli erittäin vaikeaa löytää nykypäivänä enää keskusteluohjelmaa radiosta, sillä sieltä tulee vain sitä musiikkia. Pidän musiikista, mutten ole yhtään mieltynyt tähän nykynuorison musiikkiin ja kuuntelenkin mieluummin Irwin Goodmania ja muita samankaltaisia entisiä hienoja laulajia. Löysin sieltä kuitenkin myös jazzia. Minä en sinänsä ole mikään jazzin kuuntelija, mutta se toi mieleen ajan nuoruudessani, jolloin kävin juomassa jazz-baarissa. En kuitenkaan muista siitä mitään, joten mitään ns. ”hauskaa” tarinaa minulla ei ole kerrottavaa. Löysin lopulta kanavan josta tulee keskusteluohjelmaa ja mikä voisikaan olla nostalgisempaa kuin juoda viskiä ja kuunnella samalla radiota, jossa kuuli kunnon keskustelua. Minun pitäisi olla radiojuontaja. Minä ottaisin vieraiksi ihmisiä ja joisimme viskiä ja keskustelisimme ajoista jolloin olimme vielä nuoria ja jolloin maailma oli vielä mukava paikka elää. Joka tapauksessa radiota kuuntelen ja viskiä juon nyt. Klo on 15:45 ja jatkuu myöhemmin.

No niin ihmiset. On kulunut noin kuusi tuntia päivityksestä ja tuossa välissä oen lähinnä katsellut televisiosta tututy vanhat kunnon sarjat joita normaalistikin katson. Unohtamatta kuitenkaan viskin juomista ja miettinyt miten tyhjää elämäni nykypäivänä on. Ehskä minun pitäisi tappaa itseni. Ses olisi ainakin kova lausunto maailmalle. Mianulle on nimittäin tullut mieleen asioita ajoilta jolloin olin vielä nuori ja en vielä ollut tullut juopoksi. Että mmidnä olen yksinäinen. Ei edes tyttöystävää.. Ei voi mitään. Pääsin pois töistä kun viimr kuuksudi loppui, mutten silti ole onnellinen.. Tämä ons masenteavaa, mutta kippis nyt kuitenkin. Toivovttavasti alkaa kohta mennä paremmin. Ei kait tässä kummempoia. Aika vähän kirjoitusvirheitä muuten normaaliin verrattuna, vaukka olenkin ihan helvetin jurrissa.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.