IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Ilmainen lounasMaanantai 24.09.2012 02:29

Heräsin vasta noin yhdeltä tänään ja ylös kun nousin, niin aloin juomaan viskiä ja samalla aloin katsoin Miehen puolikkaat –maratonia telkkarista. Sen jälkeen tilasin ruokaa netistä, jonka ravintola antoi sen minulle ilmaiseksi. Minulla oli nimittäin käyttämättömiä bonuksia jäljellä. Sain siis käytännössä ilmaisen aterian. Odotellessa katsoin Youtubesta Putousta ja Päätöntä menoa. Hetki sitten söin ensimmäisen neljästä hampurilaisestani. Ei tässä sitten muuta. Nyt on klo 16:56 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu iloisin tunnelmin. Katsoin hetki sitten koosteen Singaporen kilpailusta ja kilpailu oli todella jännittävä ja mikä parasta, Lewis Hamilton keskeytti johtopaikalta. Se sai minut todella iloiseksi ja oli mukava nähdä hänen pettynyt kehonkielensä hänen poistuestaan autosta. Minun ja Alonson kannalta se oli hyvä uutinen. Vettel voitti kilpailun, mikä ei taas ole hyvä uutinen, mutta mielummin Vettel kuin Hamilton. Nyt on klo 18:58 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu j atuossa välissä soin toisen hampurilaisen, join paljon viskiä ja katsoin telkkaria samalla eri kanavia. Oli jotain muuta mitä pirti sanoa, mutta olen unohtanut sen. En oikein keksi muuta mitään.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.