IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

BrowserPerjantai 05.10.2012 01:18

Minä nukuin todella huonosti. Yhteensä ehkä noin neljä tai viisi tuntia. Minä pyörin sängyssäni yrittäen epätoivoisesti saada unta, välillä luin saadakseni väsymystä. Luin erään loistavan kirjoittajan, hän on kaverini, tarinan nimeltä Bilehirmu. Moneen otteeseen nauroin niille jutuille mitä ihmiset sanoivat ja tekivät. Tuli ihan oma nuoruus taas mieleen kun elimme vielä silloin vanhaa kunnon markka-aikaa. Olin teini silloin, mutta muistan hyvin markat. Väyrynen taisi olla ensimmäinen joka sanoi, ettei eurosta tule kuin haittaa Suomelle. Tai jotain sinne päin hän taisi sanoa. En itse asiassa ole aivan varma. Euron tultua kaikki kyllä kallistui. Bussin kertalippukin on 2,70 euroa nykyään kun ennen selvisi muistaakseni 10 markalla. Joka tapauksessa takaisin tähän aamuun. Minä en saanut lukemisesta huolimatta unta. Ehkä olisi pitänyt lukea jotain todella tylsää kirjaa. Minulla on ainakin kaksi todella kuivaa kirjaa. Toisen sain runovoitostani, kertoo jonkun merenkulkijan elämästä (todella tylsää tekstiä) ja toisen sain läksiäislahjaksi kun ensimmäisen kerran pääsin pois edellisestä työpaikastani (11.5.2011), iso kirja politiikasta. Ikään kun en olisi siellä kuullut politiikasta tarpeeksi (melkein joka vitun päivä). Minä en yksinkertaisesti nyt vaan saanut unta ja nousin ylös noin yhdentoista aikoihin ja vedin kaikki mahdolliset pillerit jotka saattavat piristämään. Tällä kertaa minä todellakin vetäisin amfetamiinia jos sitä joku tulisi myymään. Minä olen nimittäin todella väsynyt ja todennäköisesti sammun jossain vaiheessa tänään. Tai ainakin menen melko varmasti aikaisin nukkumaan vähäisten yöunien vuoksi. No ainakin sain unirytmin kuntoon.
Aloin sitten juomaan viskiä ja menin molempiin gallerioihin, suomalaiseen ja saksalaiseen. Sain saksalaisessa uuden natsan, Browser. Pitää käydä sadan eri ihmisen profiilissa. Tein sen tarkoituksella, sillä halusin jonkin otsikoksi. Annoin myös sydämiä ja kohta tulee uusi natsa, vaikka taidan jättää sen ensi kertaa, notta saan uuden otsikon seuraavaan päiväkirjaani. Ei tässä nyt muuta. Nyt on klo 12:21 ja jatkuu myöhemmin.

Väliaikatietona se, etten ole ollenkaan piristynyt, vaan silmät meinaavat mennä väkisinkin kiinni. Väsyttää koko ajan, mutta unirytmin korjaamiseksi minun on vaan kestettävä tämä päivää. Raakaa on tällä tavalla, mutta tämä on omaksi parhaakseni. Olen tuossa välissä juonut viskiä ja klikkaillut satunnaista galleriassa, täällä meidän galleriassa. Vaikea ja vittumainen päivä tulee olemaan. Pitäisiköhän ottaa parin tunnin tirsat kuitenkin kun ramaisee näin paljon? Nyt on klo 15:36 ja myöhemmin jatkuu.

Minä en mennyt nukkumaan, sillä päätin taistella väsymystä vastaan kuin mies ja saada unirytmin kuntoon. En myöskään sammunut missään vaiheessa, vaikka olinkin useita tunteja sellaisessa poissaolevassa olotilassa. Olin siis fyysisesti läsnä, mutta henkisesti ihan pihalla koko maailmasta. Silmät olivat auki, mutta mikään näkemäni ei jäänyt mieleen. Minulla ei esimerkiksi ole mitään muistikuvia tämän päivän Salkkareista. Vaikka olenkin alkanut juomaan jo klo 11 lähtien, niin en ole juonut edes 0,7 litran viskipulloa tänään. Suurin osa päivästä kun on mennyt tähän väsymykseen ja hereillä pysymiseen. Todella vittumainen päivä on ollut ja siksi laitoinkin oletuskuvakseni sen ns. sunnuntaikuvani romantikko86 ja minä toivon etten käytä sitä enää huomenna oletuksessa. Ei nyt muuta tule mieleen.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.