IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

SatupäiväPerjantai 19.10.2012 02:00

Tänään vietetään satupäivää jossa satuja luetaan, esitetään ja käsitellään kaiken ikäisten kanssa teattereissa, kirjastoissa, kirjakaupoissa, kouluissa, päiväkodeissa, vanhainkodeissa ja museoissa ympäri maan. Satupäivää on järjestetty vuodesta 2008 lähtien, ensin osana Suomen Teatterit ry:n lastenteatterikampanjaa ja sittemmin omana tapahtumanaan. Satupäivän tavoitteena on luoda lapsille, nuorille ja aikuisille yhteinen elämys keskellä arjen kiireitä. Luonnollisesti tänään on myös Sadun nimipäivä. Minäkin tiedän erään Sadun, en tule toimeen hänen kanssaan, vaikka sain paljon rahaa hänen ansiostaan.
Heräsin sitten noin yhdeltätoista ja join väsymykseen yhden energiajuoman ja aloin sitten juomaan viskiä. Sitten netissä luin Wikipediasta ihan mielenkiintoisesti päiviä joina maailmanlopun olisi pitänyt tulla. Niitä oli niin paljon, että lukemiseen meni todella pitkä aika. Esimerkiksi minun elinaikanani (24.3.1986-tämä päivä) on meinanut tulla jo 35 maailmanloppua. Seuraava onkin sitten joulukuussa ja sen jälkeen maailmanlopun pitäisi tulla vuosien 2020-2037 välisenä aikana, mikäli on Jeane Dixoniin uskomista. Dixon on väittänyt Harmageddonin sijoittuvan vuoteen 2020 ja Jeesuksen palaavan tuhoamaan epäpyhän kolminaisuuden vuosien 2020 ja 2037 välillä. Dixon ennusti aikaisemmin maailman loppuvan 4. helmikuuta 1962. Lukiessani kaikkien ihmisten syitä maailmanloppumiseen kyseisinä vuosina, niin minusta esimerkiksi pelkän unen näkeminen ei ole tarpeeksi hyvä syy. Voisinhan minäkin vetää ihan hatusta vaan jonkun päivän. Sanotaan vaikka 23.11.2016 ja syynä se, että minulla olisi sellainen vaisto vaan yksinkertaisesti. Tuon vuoden 2020-2037 vuoden jälkeen seuraava tulisi vuonna 2060, sen jälkeen 3797, sitten 8077, sitten voin viiden miljoonan vuoden päästä.
Tulipahan paljon tekstiä minulta jo nyt. Klo on nyt 14:44 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu kun on jo ellom jo jotkain lähes yksitoista illalla ja minä Jarkkor olen jo suht out mailmasra, mutra kuitenkin olen s999nä kunnossa notta osaan laittaa tämän tänne. Minä olsen n syystä tai toissesta nähnyt Saatanan ja helebvetin tätä kirjoitettaessa välillä, ehkä johtuen aiheisata mitä sanoina ennen. Saatana aja Jumala nuolkoon pallejani, sisllä minäs en koskaan liity heidän sairaisiin kultteihinsa. Minsä sitten ene myöaskään pahemmin muuta tänään tehnyt. Ryyppäsin vain viskiäs kunnolla. Sinä se taiataa ollakin. Kippis vaiann ja siölleen.

Hyvää illanjatkoaQ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.