IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Kambozan itsenäisyyspäiväLauantai 10.11.2012 01:12

Tänään on tuon maan itsenäisyyspäivä ja siitä tuo otsikko. Joka tapauksessa heräsin tänään siinä yhden aikoihin ja aloitin yhden energiajuoman jälkeen ryyppäämään taas viskiä urakalla.Huomasin antaneeni sydämiä eräälle tutulle Mirvalle viime yönä. Vähän kuin vanhojen aikojen kunniaksi. Se oli se palindromivuosi 2002 kun oltiin kavereita ja 2003 ja hieman vielä 2004. Kuitenkin kun ajattelenvuoatta 2002, niin pakko sanoa se, että se oli elämäni paras vuosi. Ihanaa nuoruuden aikaa. Kaikkein kamalin vuosi oli 2008 ylivoimaisesti. Tämä vuosi on toiseksi pahin ja kolmanneksi pahin viime vuosi.
Sitten aloin kuuntelemaan korvakuulokkeilla musiikkia niin kovaa kuin mahdollista. En nimittäin halua kuulla mahdollista puhelinsoittoa. Ajattelin vaan toivoa parasta kovassa melussa. Irwin Goodman, Tuomari Nurmio ja Popeda saivat olla pelastajinani tänään. Halsin sitä paitsi saada ajatukset muualle siitä mahdollisesta puhelinsoitosta. Pahin mahdollinen kappale olisi tähän tilanteeseen ehkä Carly Rae Jepsenin ”Call me maybe” tai Mona Caritan ”Soita mulle”. Jälkimmäinen olisi itse asiassa vielä pahempi.
Kun ns. ”vaara” oli ohi, niin katsoin Degrassi –maratonin ja ei tässä sen ekummempia.
Klo on nyt 19:04 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu nyt ajast täytyy sanoa se,, ettei oikeastaan olr tapahtunut muuta kuin viskin juontia, telkkarin katsomista. Salkkareieta ei voinut katsoa kun sieltä tuli jotain jääkiekkoa. Simpaonit katsoins ja myös sitten, no itse asiassa Simpsonit ainoat mitkä katsoin. Täällä galletriassa ole klikannut edelleen satunnaisia, vaikka sainkin sen Maailmanmatkaajan jo tiistaina. Ehkä se tulee jotenkin tottumuksestaz ze klikkailu. Tuijotin mylös aivottomasti erään tytön kuvaa täällä galleriassa vaikka kuinka akauan. Taas aika friikkiä monen mieleestä varmasti. Ei tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.