IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Tulihan se urheilulehti viimeinLauantai 05.01.2013 01:08

Tänään heräsin jo noin klo 10:30 ja minulla ei ole harmaintakaan aavistusta milloin menin nukkumaan viime yönä. Ei mitään muistikuvaa. Minä kuitenkin siinä yhdentoista aikoihin nousijn ylös ja join yhden energiajuoman ja sen jälkeen aloin juomaan viskiä. Aloin samalla myös kuuntelemaan musiikkia ja menin nettiin galleriaan ja OkCupidiin. Niin ja kun sanoin sen aikoinaan, että en ole galleriassa niin paljon kuin ennen ennen kuin hiiriongelma on korjattu, niin se hiiriongelma on osittain korjattu, sillä olen sujuvasti opetellut tämän kosketusominaisuuden tässä tietokoneessa. Minä muistelen Dragons Den UK:ta, jota katsoin viime yönä (sen muistan) ja siitä tuli mieleen, että suurin tarjous jonka olen naiselle tarjonnut on ostoyritykseni aikoinaan kun eräälle naiselle sanoin, että saa 500 euroa treffeistä ilman mitään seksiä tai muuta. Oikeastaan se oli 500 euron arvoiset treffit, eli törsäisin siihen deittiin sen 500 euroa. Hän kieltäytyi ja olin ihan että wtf. Tarjosin yhdestsä päivästä 500 euron treffit ja hän kieltäytyi just like that. Minun täytyy olla todella vastenmielinen tyyppi tai hänellä paljon ylpeyttä. Olisikohan toisin jos olisin sanonut, että annan treffien jälkeen sen 500 euroa puhtaana käteen tai vaihtoehtoisesti tilille? Kyseinen tapahtuma taisi olla vuonna 2006 muistaakseni. Nyt kun aiheessa ollaan niin jos saisin nyt tällä hetkellä itse valita sanotaan niin, sanotaan sokeassa rakkaudessani, että tarjoan vaikka 2000 euroa jos saan olla Emilian kanssa. Jos taas haluaisin itselleni vaimon, niin ostan vaimon Intiasta 6000 eurolla. Tai sanotaan vaikka 8000 euroa. Minun pitäisi varmaan rauhoittua ettei tämä tarjousten esittäminen riistäydy täysin käsistä. Intialaiset naiset ovat aehkä paremman näköisia kuin valkoiset yleisesti ottaen kun he ovat nuoria mielestäni, mutta en halua naimisiin ihmisen kanssa jota en tunne ollenkaan. Niin ja Emilia varmaan löisi minua jollain paistinpannulla tai muulla päähän jos menisin tuota 2000 euron tarjoustani hänelle ehdottamaan. Se olisi toki mukavaa jos olisi vaimo ja sellaisen voisinkin ehkä ostaa 8000 eurolla mikäli on tarpeeksi hyvä. Taitaa kuulostaa jo aika epätoivoiselta. Olisi se kuitenkin oparempi jos vaimo olisi sellainen jota oikeasti rakastaa.
Nyt on klo 15:10 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt hjatkuu jha tuossa välissä katsoin telkkarista Degrassia ja postissa oli vviimein tullut minun urheilulehtenie. Minähän mietin tuleeko se eollenkaan, mutta tietenkään minulle ei tullut mieleen se notta ne lähettävät tuoreemmana numeron luonnollisesti. Minähän jsoitakin päsiväkirjoja sitten puhuin tuosta aiheestaa kun olin valittu erääseen ekyselyyn ja palkaksi ssiitä saisin valita jonkun leheden heidän valikoimastaan. No nyt se keuitenkin tuli. Ei tässä sitten muuta. Viskiä juon j akippis vain.
Klo nyt 19:46 ja ajaatkuu myöhemmin.

Oolisn tu7ossa välissäs suhfteeellisen väsysneessäs olotilassa, mutta niousin ylös istualteen ja mietitn asioita joaiyta en enöää muista. En oiskeastaaah pahemmin viskinjusnni hja telkkarinr kaytselun ja netin lole oleskelusteeköeun lisäksi tehnyt.

Hyväää cicllanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.