IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Jarkko 27 vuottaMaanantai 25.03.2013 00:01

Minä tosiaan täytin tänääm peräti 27 vuotta. Heräsin siinä puoli kahden vaiheessa äitini puhelinsoittoon. Annoin sydämeni tasaantua normirytmiin ennen kuin soitin takaisin. Kun menin herättyäni katsomaan itseäni peilist, niin siellä näin vanhan miehen. Näytän ihan nelikymppiseltä. Ihan kuin yhdessä yössä olisin vanhentunut jotain 10 vuotta. Ehkä se on normaali harhanäky syntymäpäivisin kun tulee tähän ikään. Tämä ikä on muuten minun todennäköisin aika kuolla, sillä moni suurjmies ja suurnainen on kuollut juuri 27-vuotiaana. Jim Morrison (alkoholismin aiheuttama sydänkohtaus), Amy Winehouse (alkoholimyrkytys), Kurt Cobain (itsemurha), Jimi Hendrix (lääkkeeseen tukehtuminen), Brian Jones (hukkuminen), Janis Joplin (heroiinin yliannostus), Dave Alexander (alkoholismi), Peter Ham (itsemurha), Kristen Pfaff (heroiinin yliannostus), Gary Thain (heroiinin ylliannostus) ja varmasti on monta muutakin suurmies/naista jotka ovat tässä iässä kuolleet. Pelottava ikä tämä on siis, sillä olen alkoholisti, olen yrittänyt itsemurhaa ja ei se heroiininkaan käyttö ole kaukana ollut (sitä piikkiä en onneksi ole suoneeni työntänyt). Niin ja kuka tahansa voi hukkua, varsinkin kun minä en osaa uida.
Minä tulin sitten galleriaan ja aloin ryyppäämään viskiä. Minä sain myös tekstiviestin jossa oanniteltiin syntymäpäivääni ja kutsuttiin syömään joko 19. tai 20. huhtikuuta. Tuon perheen enäin viikmeksi vuonna 2010, joten miksi ihmeessäs he haluavata nähdä nyt minut? Katsotaan sitten tapaanko heidät vai en. Riippuu paikasta ja saako viinaa.
Minä katsoin myös sFormulakisan ja ainakin se oli synnttäreiden pilaaja, sillä Vettel voitti kilpailun. Olisin halunnut kirjaimellisesti voittajaksi ihan kenet muun tahansa, jopa Hamiltonin. Nykyään Vettel on vielä ärsyttävämpi kuinn Hamilton.
Ei tässä muuta. Nyt on kello 18:37 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt Jtjsikkuu janlaitan tämän tannenn ja minä en oikein ollllle sillleen notta oisinjjeher8fhbjjs88lmans9illeeh vai mit? No ei ia8t sillä imitään nyt kai, vai? Kuitenkein oleen hyvin pennuyytyhy niihin ihmisiinn jotka unohtimat synttärit- ja ei ededa ole oma isäni olee minua muistanua. Ei kai tässä oikkeieen muutanntässä noöre, njoten ei tässä muuta.

Hyväää illlajnjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.