IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

KoulukaveritMaanantai 29.04.2013 02:23

Heräsin tänään vasta siinä kahden aikoihin. Olin silloin edelleen väsynyt, mutta nousin ylös. Hain energiajuoman jääkaapista ja sitten sen jälkeen aloin juomaan viskiä. Menin sitten irc-galleriaan ja myös googletin oman nimeni ja löysin Koulukaverit.com –sivuston. No rekisteröidyin sinne sitten nähdäkseni keitä entisiä loukkalaisia ja muita samoista kouluista oli. Olihan siellä joitakin. Kirjoitin itsestäni tiedot ylös jos joku haluaa ottaa minuun yhteyttä. Kaikki kun eivät ole täällä galleriasssa. Kyllä minä etsin Mariannaakin nimellä, muttei löytynyt. Kuvia en näe kenestäkään, sillä siitä pitäisi maksaa kahdeksan euroa. Pieni summahan se on, mutta tuokin sivu on sellainen jossa käyn juuri jotain ehkä pari kertaa vuodessa. Niin ja minulla on tosiaan tunnuksia ihan kaksin kappalein siis sinne. En minä ole Twitterissäkään käynyt kun pari kertaa ja en Netlogissakaan vähään aikaan. Ties minne olen liittynyt näiden kaikkien vuosien aikana, mutta Facebookiin en liity kuin ruumiini yli.
Ei kai tässä muuta. Klo on nyt 16:56 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu kirjoitus ja tuossa välissä olen ryypännyt viskiä urakalla samalla kun olen pelannut Grand theft auto kolmosta. Kuten aiemminkin viimeksi kun pelasin sitä, niin myös tälläkin kertaa tein vain muutaman oikean toimeksiannon ja loput ajasta meni ihmisten teurastamiseen. Keskellä katua aloitin vaan silmittömän tulituksen ja ammuin kaikki jotka näin. Otin taas haltuuni kaupungin, kukaan ei voi pysäyttää minua, buhahaa.
Minä myös söin patongin ja katsoin yhden jakson Pasilaa. Luin myös kirjeen Mariannalta vuodelta 2004 kun se on oikea kirje ja hän puhui niin söpösti. Se saa minut aina hyvälle tuulelle ja hymyilemään.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.