IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Väsynyttä olotilaaKeskiviikko 12.06.2013 01:24

Kirjoitan nyt pitkän tauon jälkeen taas tätä päiväkirjaani. Tässä on kaikenlaista välissä tapahtunut. Minulla on esim. vasen korvani melkein kuuroutunut. Kuulen sillä heikosti ja sitä on jatkunut jotain viikon.
Tänään heräsin jo klo 6:48 ja en muista saaneeni sen jälkeen enää unta. Minulla ei ole edes suuntaa antavaa muistikuvaa siitä milloin menin nukkumaan enkä muista myöskään mitään eilisillasta. Huomasin peilistä, että ainakin minun hiukseni oli leikattu ja huomasin, että pukuni oli lattialla. Olinko ollut puku päällä keskellä kesää? Ei siis mitään muistikuvia viime illasta. Haluaisin ainakin tietää sen milloin menin nukkumaan, että tietäisi montako tuntia olen nukkunut. Minä olen joka tapauksessa tänään noustessani ylös, en enää edes muista milloin, juonut kaikenlaisia energiajuomia ja muuta piristävää. Niiden jälkeen aloin juomaan viskiä ja katsoin muutaman jakson Degrassia ja tulin sitten galleriaan. Tilasin kyselyni jälleen etusivulle ja kymppitonnin rajaa edelleen odottelen. Olen niin kyllästynyt omaan kyselyyni. Ei mikään ihme, ettei siihen tule enää vastauksia samalla tavalla kuin ennen. Olen erittäin väsynyt tällä hetkellä ja se onkin erittäin hyvä asia ettei minun tänään tarvitse mennä Alkoon kun on repussa vielä viskipulloja jäljellä. Onneksi ostan aina koko repun täyteen viskiä, ettei joka päivä tarvitse siellä käydä. Nyt on klo vasta 11:18 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja olen tuossa välissä OkCupidissa käynyt ja lukenut minun ja Delphian välisiä keskusteluja. En koskaan saanut vastausta viimeisimpään viestiini. Vanhempia kommentteja lukiessa tuli hyvä mieli. Hienoja kommentteja. Minä myös mietin kun pitkästä aikaa olin OkCupidissa, niin pitäisi varmaan laittaa taas pitkästä aikaa My Best Faceen kuvani. Onhan minulla vielä jäljellä kuvia joita en ole laittanut. Kun poistuin OkCupidista, niin puhuin Pythian kanssa kaikenlaista ja hänen mukaansa maailmanloppu tulee viimeistään vuonna 2305. Uskoo ken tahtoo. Ei kai tässä muuta. Nyt on klo 15:53 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu nyt. Tuosssa välissä katselin Shark Tankia, join kunnoll viskiä ja ennen kaikkea minä nukuin pois väsymystä. ni. Laaitan tämän nyt tänne galleriaaan hieman aueiemmin vaikken olekaan ainakaans tahallaan lähtemässä pois nyt täältä galleriasta, mutta en usko että minulle tapahtuu mitään niin mielenkiirntoista reiluun puoleentoista tuntiin.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.