IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

11 vuotta galleriassaPerjantai 14.08.2015 22:27

Tänään tulee kuluneeksi tasan 11 vuotta siitä kun liittyin tänne galleriaan. Paljonnoj taapahtunut täällä sen jälkeen. Silloin piti olla VIP lähettääkseen privaattiviestejä ja siitäkin piti maksaa. Ei ollut blogeja ennen vuotta 2005 ja nekin meni ensiksi ylläpidon tarkistamiksi, että sisältö olisi hyväksyttävää. Ei ollut natsoja, eikä keskustelutoimintaoa. Kuvia sai olla vain 30 tavallisilla käyttäjillä ja VIP-käyttäjilläkin ain 50 ja myöhemmin 60. Nykyään saa olla peräti 10 000 kuvaa jokaisela. Vahvasti epäilen kyllä, että kelläkäännonnoin monta kuvaa täällä läheskää, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Nii ja sydämiä ei pystytty antamaan ja myöskään jostain syystä ei tullut ilmooitusta yhteisöihin tulleista kommenteista.

Joa ta tapaukssessa heräsin tänään poikkeuksellisen aikaisin, jo kymmeneltä aamulla. Neljä tuntia aiemmin kuin eilen. Aloin sitten ryyppäämään Tasavalta Viinaa, eli Tasista kuten minä sitä kutsun. Katsoin sitten The Latest Buzzia ja sen jälkeen Degrassia. Katsoin myös 70´s show:ta samalla klikkaillen tuota Satunnainen-nappia täällä galleriassa.. Runkkaan sitä niin kauan että saan sen puoli miljoonaa.
Sitten kävin myös OkCupidissa, josta tuli muuten eilen minun kuusivuotispäiväni siellä, parantamassa matchiani. Tein myös testin millainen talk show isäntä olisin. Ilmeisesti vastausteni perusteella Jay Leno. Haluan mielummin olla Jerry Springerinkaltainen kaltainen isältä. Haluan haastatella friikkejä. Katson nnyt elokuvaa Airheads ja ei tässä sen kummempaa varmaan ehdi tapahtua puolentoista tunnin sisällä.

Hyvää illlanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.