IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Liian vähän untaSunnuntai 20.03.2016 20:55

Heräsin joskus yhdentoista ja kahdentoista välimaastossa. Minä menin nukkumaan joskus suunnilleen kuudelta aamulla, eli nukuin liian vähän.
Keitin sitten teetä tarkoituksenani saada itseni pirteeämmäksi. No eiehän siitä mitään ollut, mutta hyvältä se maistui. aloin sitten Tasista ryyppäämään samalla katsoen pari tuntia Degrassia. Pelasin myös yhtä peliä, jossa etsitään sanoja. Vitun rasittava peli. Olin liiana huono siinä, ehkä väsymyskin jotain siihen.
Ajattelin yrittää unta uudelleen, mutta eihän siitä mitään tullut. Söin sitten nakkeja ja jatkoin Tasiksen ryyppäämistä. Katsoin myös uusinnan eilisestä Uutisvuodosta, kun eilen neäein vain lopun.
Kuuntelin musiikkia YouTubesta, lähinnä Irwin Goodmania. Kuitenkin aloin kuuntelemaan Frederikin Kolmekymppistä. Minä täytän torstaina 30 vuotta ja minun on opeteltava tuo biisi siihen mennessä. Samaa biisiä siis kuuntelin jatkuvasti. Ajatella, että täytän 30 vuotta. Uhmasin nyt sitten lääkärin vuonna 2008 tai 2009 diagnoosia, jossa hän sanoi etten elä välttämättä kolmikymppiseksi jos jatkan ryyppäämistä samalla tavalla. Kyllä minä varmaan torstaina elän vielä. Olen minä kyllä vuosien varrella tässä meinannut kuolla pariin otteeseen toki.
Tuo Reetun biisi ei oikein jäänyt mieleen kun aloin liikaa ajattelemaan elettyä elämää. Ennen oli kivempaa ja tapahtui enemmän. Paras vuosi oli 2002 kyllä. Olin silloin 16, sweet sixteen.
Katsoin hiuksiani. Joo ei. Se on parturoitava ennen tai viimeistään torstaina. Niin ja muuten tuosta lauluvalinnasta, niin jos sinulla on Kolmekymppisen lisäksi mielessä joku muu biisi joka koskee ikääntymisstä, niin kerro se toki minulle.

Minä laitan poikkeuksellisesti tämän tänne jo nyt Tulevat tapahtumat ryyppäämisen, musiikin kuuntelun ja galleriass olemisen lisäksi on formulakisa, joka tulee minulle kymppiuutisten jälkeen. Itse kisahan loppui jo ajat sitten aamulla, mutta minä näen vaan koosteen. En tiedä vielä kuka voitti.
Ei kai tässä muuta, paitsi että sain keskustelutoiminnon jälleen toimimaan täällä galleriassa.

Hyvää illanjatkoa!.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.