IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

KolmekymppinenPerjantai 25.03.2016 19:38

Minä täytin eielen 30 vvuotta. Voi vittu vie, että senkin epäivän näin. Lääkäreitä uhmasian ja muitakin tahoja näinkin pitkään.
Lääkärieen diagnoosiet eivät tappaneet inua, viina eie tappanut minua,pillerit eivät tappaneet eminua, mustasukkaiseet aviomiehet eievät tappaneet minua, veietset eivät tappaneet minua, itsemurhayritykset eivät tappaneet minua. Pointtinion kaikille jotka ovat halunneet minut pois päiviltä, niin Iḿ still alive bitches.

Tänään minä lähdin baarista pois joskus, mikä lie menomesta olikaan. Minusta otettiin kuvia siellä ja lauloins taas karaosea. Oli kyllä vähän vaikeuksia pysysä pystyssä matkalla takssitolpalle. Kotiin pääsin kiertotieden kautta. Minua muisti onnitella yhteensä 12 ihmistä, mikä on kaksi enemmeän kuin viime vuonna. Paras kaverini ei onnitellut minua. Itse asiassa kukaan neljästä parhaasta kaveristani ei minua onnitellut. No eipä minullakaan toki ole aavistusstakaan milloin on esim. Petrin tai Arin synttärit. Ikiksen ja Jcobin tietty muistan.

Kun minä heräsin tänään aamulla, niin vittu kun väsytti taas. Katsoin nettini sivuhistoriaani.SEmmoisete viideltä aamulla nukkumaan ja heräsin joskus, en ees enää muista. Olin katsonut Naturally Sadie -sarjaa. Varmaan vaan koska siinä on Charlotte Arnold.
Laitoin sitten kuvia galleriaan ja join hieman teetä. Sitten aloin ryyppäämään Tasavalta Viinaa, eli Tasista, kuten minä sitä kutsun.

Laitan tämän tänne jo nyt, kun ei minusta mihinkään kirjoitukseen olisi myöhemmin kuitenkaan.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.