IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

1200. merkintä päiväkirjaanPerjantai 27.05.2016 20:40

Tämä on tosiaan jo 1200. kerta kun kirjoitan tänne. Suurin osa näkyy kaikille, mutta jotkut vain kaveriryhmässä oleville. Eniten kirjoitin vuonna 2008 (236) ja vähiten vuonna 2014 (7).

Heräsin siinä kahden aikoihin ja lähdin sitten Kontulaan Alkoon ostamaan taas repun täyteen Tasista.
Kävin sitten hieman erikoisessa kaupassa. Kai se jokin kierrätyskeskuksen tapainen on. Helvetin halpaa kaikki. Shottilaseja 30 senttiä kappale. En tarvitse shottilaseja, koska juon Tasikseni pullonsuusta suoraan aina. Minulla on myös shottilasi jonka ostin vuonna 2005 muistaakseni. Etsin myös puukkoa, vaikka on minulla kyllä yksi tallella. Myydään siellä vaatteitakin, mutten nähnyt ainakaan pukukoppeja missään. Ilmeisesti sitten paitaa pois vaan kaikkien nähden. Ei sillä niin väliä ole. En minä sieltä kyllä mitään ostanut, mutta ehkä ensi kerralla voisin vilkaista niiden DVD-valikoiman.

Kotiin tultuani aloin ryyppäämään Tasista ja menin tänne galleriaan. Kävin sitten Postin nettisivuilla. Ajattelin katsoa näkyykö sieltä tuleeko minulle postia maanantaina. Yleensä saan postia vain ikäviltä ihmisiltä. Laskuja siis lähinnä tarkoitan.
Kuuntelin musiikkia eri bändeiltä ja artisteilta. Sitten katsoin Pulmusia ja Team Ahmaa.
Söin lihapiirakkaa ja katsoin kun yksi tyyppi pelasi netissä YouTubessa Bully -peliä. KUn en voi pelata, niin toiseksi paras vaihtoehto on katsoa kun toinen pelaa.

Ajattelin laittaa tämän tänne jo nyt vaikka vuorokaudesta jäljellä onkin noin yli kolmisen tuntia jäljellä.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.