IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Hyvä ystäväPerjantai 29.07.2016 22:47

Hei vaan. Olen heräillä jo nyt kellon ollessa 12:27 ja heräsinkin ennen yhtätoista totaalisessa humalatilassa. Ei aavistustakaan kauan nukuin, kurkkukipu piti minua hereillä. Se laulaja Robin sanoi haastattelussa, että, en nyt sanatarkalleen muista, hän herää viikonloppunakin kahdeksalta sillä päivä on pilalla jos nukkuu jonnekin yhteentoista. No herra Robin, minun päiväni on tosiaan jo pilalla. Aloin sitten juoda Tasista ja menin tänne galleriaan. Voi vittu oikeesti mitä taas puhuttu ja mihin aikaan täällä. Vähintään puoli neljään aamulla, eli nukuin varmaan jotain viisi tai kuusi tuntia. Ei hyvä. Puheistani päätellen ehkä minä tosiaan olenkin vain se 39% hyvä ihminen. Ehkä yritän löytää netistä jonkin sortin hyvä ystävä –testin, sillä se minä ainakin olen. Minä olen nyt kyllä niin soosissa, että ei todellakaan myytäisi viinaa Alkossa, vaikka olisin näyttelijätaidoiltani joku uusi Al Pacino. Joskus kun pitää näytellä selvää, mutta en nyt pystyisi. Onneksi minulla on täällä viinaa, eli ei tarvitse lähteä minnekään.
Nyt on klo 12:51 ja jatkuu myöhemmin.

Minä otin sen hyvän ystävän –testin ja tulos oli näin: ” Otat ystäväsi huomioon, mutta et kuitenkaan ole epätoivoinen ripustautuja. Sinulla on terve näkemys ystävyydestä. Hyväksyt ystäväsi sellaisina kuin he ovat, ja odotat heiltä samaa itsesi suhteen. Olet valmis tekemään palveluksia, etkä toisaalta epäröi pyytää samaa muilta. Pidät kuitenkin vaakakupit tässäkin asiassa tasapainossa.” Otin tuon testin Internetin naistenlehdestä. Anna.fi oli. Kuitenkin olen ystävänä hyvä, kuten sanoin eilen. Muuta tässä välissä ei ole kuin Tasista juonut ja musiikkia kuunnellut. Galleriassa olen ja kurkku on parantunut, voin laulaa taas.
Nyt on klo 14:32 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu. Olin tuossa välissä nukkumassa kun väsymystä oli liikaa. Heräsin sopivasti hieman ennen Pulmusia ja katsoin myös lisäksi Seinfeldin. Olin myös täällä galleriassa sekä musiikkia kuuntelen. Minä myös söin pari leipää.
Nyt on klo 19:18 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu ja viinan juonnin lisäksi tehnyt lisää testejä todistaakseni kaikille miten hyvä ystävä olen. Yksi testi sanoi näin: ” Olet hyvä ystävä. Olet aina valmis auttamaan ystäviäsi ja kuuntelemaan kaikkia. Kun joku ystävistäsi mokaa jotakin, ymmärrät ja annat hänelle nopeasti anteeksi.” ja toinen sanoi näin: ” Kannustat kaveriasi iloisella mielellä, tuet häntä vaikeissakin paikoissa ja uhraudut joskus hänen vuokseen, sillä hän tekee saman sinulle. Annat kaverisi olla sellainen ihminen kuin hän on ja haluaa olla. Et välitä pinnallisista asioista, sillä mitä ne merkitsevät ystävyydessä? Kerrot mielipiteistäsi viisaasti ja ansaitset sillä arvostusta kaikkien keskuudessa. Myönnät omat virheesi ja osaat sekä antaa, että pyytää anteeksi. Loistavaa, jatka samaan malliin!”
Katsoin ja katson edelleen Identtiset kaksoset –elokuvaa, koska onhan siinä Iso-Arska. Muuta nyt ei heti tule mieleen.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.