IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Suomen karttaa katsellenTorstai 04.08.2016 22:06

Tänään heräsin kolmen maissa, noin klo 15 ja sitten ylös ja Tasista ryyppäämään. En muista mitään viime illasta, tai yöstä oikeastaan. Oli minulla Degrassia koneella jakson kesken jäänyt ja minä jatkoinkin sen katselemista. Minä myös musiikkia kuunnellut Shark Tankin alkamiseebn saakka, joka alkoi jotain 16:50 muistaakseni. Sitten lisää musiikkia ja myöhemmin Seinfeldin, joka nytkin telkkarista tulee. Niin ja söin minä toki kolme nakkiakin perunasalaatin kanssa. Ehkä syön myöhemmin pizzaa ruoaksi. Minua tänäänkin väsyttää, vaikka heräsinkin päivällä kolmelta.
Nyt on klo 18:17 ja myöhemmin jatkuu.

Tasiksen juonnin lisäksi katsoin Pulmuset ja siinä Bud sanoi asian, jota minulle ollaan sanottu, mutta olen silti aina eri mieltä. Bud mainitsi isälleen Alielle että serkku on sukua. Minä olen sitä mieltä, että serkku ei ole mitään sukua. Minulla on serkkuja ja en pidä heitä sukulaisina. Itse asiassa minusta kaksi heistä ovat seksikkäitä. Herkullisen näköisiä. Jos he tietäisivät mitä ajattelen heistä, he pitäisivät minua varmaan totaalisena perverssinä.
Minä myös tutkistelin Suomen karttaa, jonka löysin. Katselin hieman missä minun naiseni asuivat Helsingin lisäksi. Sitä sanottiin jossain junamainoksessa, että Ouluun menee viisi ja risat tuntia. Minä istuin viisi tuntia junassa 2003 kun menin Kuopioon useaankin kertaan. Näyttää siltä, että Kuopion on melkein puolet kauempana kuin Oulu. Porin minä kutakuinkin tiesin, sillä siellähän se minun Mariannani asuu. Minä muistan vieläkin ulkoa hänen puhelinnumeronsa ja aina silloin tällöin katson asuuko hän vielä samassa oisoitteessa. Tekeeköhän se minusta psykopaatin? No etsin sitten Mäntsälää, jota en ollenkaan löydä, missä se on? Sen pitäisi olla jossain lähellä Helsinkiä. Tampereen tiedän, mutten koskaan ihastustani sille tytölle kertonut. Hän on tai ainakin silloin oli ihana kovistyttö, kuten myös Emilia. Minä pidän kovistytöistä. Harmi ettei kumpikaan koskaan ollut minun. Samassa koulussa olinn Emilian kanssa. Oli helvetin noloa kun yritin häntä iskeä, sama juttu Pinjan kanssa. Joka tapauksessa karttaan palatakseen Ylitornio on niin saatanan korkealla Suomen kartalla. Ei ihme, että Anniina sanoi, että hän muuten huolisi minut, että asia olisi mahdoton, koska asutaan eri puolella Suomea. No olihan täällä Helsingissäkin, varsinkin silloin aikoinaan kun 2004 minulla oli melkein joka ikinen viikonloppu eri nainen. Noora oli ihana, mutta ei tullut mitään. Niin ja se Riihimäeltä oli kyllä sellainen joka ei kyllä todellakaan.
No ei kai kartasta sen enempää. Nyt on klo 19:39 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja löysiin viimein Mäntsälän kartasta ja muitakin kaupunkeja. Tadsiksen juomisen lisäksi olen ollut galleriassa täällä. Musiikkia kuunnellut myös. Sopivasti kuuluu juuri Eppujen Murheellisten laulujen maa. ”Työttömyys, viina, kirves ja perhe, lumihanki, poliisi ja viimeinen erhe”. Juuri niin se on. Olen työtön alkoholisti joka varsinkin urheilun jälkeen voisikin ottaa kirveen, mutta omaa perhettä minä silti suojelen viimeiseen veripisaraani. En tajua miten lumihanki liittyy mihinkään, mutta poliisitkib ovat minut talteen ottaneet, koska onhan sitä tehty kaikenlaista elämässä. Onhann minua hulluksiksin täällä galleriaassa haukuttu. Sitten tuo viimeinen erhe, se tapahtui ajat sitten. Terapia ehkä voisi parantaa mminut, mutta silti kavereiltta voisi ehkä saada ase, jolla voisi tappaa itseni.
Ei kai tässä sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.