IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Jimmy Wales 50 vuottaSunnuntai 07.08.2016 22:56

Tänään Wikipedian perustaja Jimmy Wales täytti 50 vuotta. Onneksi olkoon ja kiitos Wikipediasta.
Joka tapauksessa heräsin jotain 16:20 suunnilleen. Olisin halunnut nukkua kauemmin, koska näin mielenkiintoista unta, jossa ratkoin hotellin mysteeriä. Näyttelin kerrankin hyvistä unissani. Olen useasti ollut lähinnä psykopaattinen sarjamurhaaja, raiskaaja tai pedofiili. Joskus olen nuo kaikki samassa unessa. Joka tapauksessa herättyäni nousin ylös ja aloin juomaan Tasista. Katselin televisiosta jonkun ulkomaalaisen maan Talenttia ja sitten Kingia, samalla kun olin täällä galleriassa. Koska ajattelin tämän koneen olevan jo päivitysvalmis saamaan uuden Adoben, niin latasin sen ja päätin pitkästä aikaan käydä MyBrutessa uutena hahmona. Minun alter egoni, Jalmari Walkerina. Minä en ole muualla kuin Koulukavereissa oikealla nimelläni. Olen romantikko86, Lonkeroparoni ja sitten tuo Jalmari Walker. Facebookissa en ole koskaan ollut, vaikka miten ollaan haluttu minun liittyvän. Usein minua ollaan yritetty käännyttää sinne, mutten koskaan liity sinne. Se saattaisi olla hieman tekopyhää, jos kaikkien vuosien kieltäytymisten jälkeen liittyisin sinne.
Minä olen ollut tänään jatkuvasti täällä galleriassa, koska koko ajan minulle jollain on jotain asiaa. Outoakin asiaa, sillä yksi mies on kysynyt voisinko mennä treffeille hänen äitinsä kanssa ja minne hänet veisin ja minkälaisia vaatteita haluaisin hänellä olevan päällä. Keskustelu muuttui vähän liian oudoksi. Kerran baarissa yksi nainen sanoi hänellä olevan minun oman ikäinen tytär. En muista miten vanha silloin olin.
Nyt on klo 20:27 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu ja juomisen lisäksi OkCupidissa kävin tuossa välissä tekemässä testin, millainen rikollinen olisin. Olen kuulemma Bestiary ” You have the instincst and power of an animal; no, you are far more powerful than an animal. You represent an animal, a tiger or maybe even a bear? You love to fight and express yourself physically. You like it a bit too much, as extreme vandalism is your prime.” Minä myönnän, että minulla on aggressiota elimistössä, muttei läheskään niin paljon kuin viime vuosikymmenellä. Se purkautuu lähinnä ulos vain urheilukilpailua katsellessa, silloin minä en ole mukava.
Nyt on klo 21:51 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja olen Tasiksen juomisen lisäksi vain lähinnä musiikkia kuunnellut. Ei tässä nyt sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.