IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Lucius 2 todellinen pettymysKeskiviikko 17.08.2016 23:35

Heräsin suunnilleen klo 15 jälkeen. Siihen aikaan pitäisikin jo olla hereillä. Minä lähdin sitten Alkoon ja S-Marketiin. Kotiin tultuani aloin juomaan Tasista ja tein pari älypään visaa. Popvisassa olen taidoiltani räppäri. En kyllä yhtään sano olevani. Mielestäni räppi on hädin tuskin musiikkia, siinä lähinnä vaan puhutaan nopeasti. Lemmikkivisassa olen lemmikkien ystävä ja niinhän minä olenkin. Televisiosta katsoin myös Shark Tankin ja sitten loput Pulmusista.
Nyt on klo 18:12 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä olen Tasiksen juomisen lisäksi katsonut Lucius 2 –peliä. Peli on totaalinen pettymys ensimmäiseen verrattuna. Huono peli. Katsoin myös Salatut Elämät ja Simpsonit. Nyt alkoi Waterworld. Onkohan sekin sellainen maailma, jonka tulevaisuuden ihmiset tulevat kokemaan joskus jotain 500 vuoden päästä? Sitä kun on kaikenlaista huhupuhetta siitä ilmastonmuutoksesta ja sun muuta paskaa mitä ne väittää.
Nyt on klo 21:05 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin elokuvan Waterworld, joka edelleen tulee. Tein kissavisan ja tulin tänne galleriaan. Olin saanut uuden julkisen kaverin täällä, mutta edelleen takapakkia on, sillä parhaimmillaan minulla on ollut 346 niitä. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.