IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Bill Clinton 70 vuottaPerjantai 19.08.2016 23:03

Minä heräsin tänään semmoiset olisiko noin puoli viideltä päivällä/illalla. Vedin viime yönä Mirtazapin Orionia saadakseni unta ja mielialaa kohdalle. Minä en viitsinyt tuhlata Ketipinoria, koska ajattelin nyt kokeilla miten nuo toimivat minuun. Se on uni/mielialalääke. Se on laillista, koska se on minulle lääkäri määrännyt, se mikä ei välttämättä ole laillista on se, että olen antanut niitä pois tai myynyt. Purkissa on 98 tablettia ja nyt on 20 kappaletta jäljellä. Miksiköhän minulle aikoinaan myönnettiin niitä? Minulle riitti Ketipinor, mutta ehkä olen mieleltäni epätasapainoinen ja tarvitsen lääkitystä siihen vaivaan. No joka tapauksessa sain unta hyvin.
Minä heräämisen jälkeen aloin ryyppäämään Tasista ja katsoin kun pelattiin Bully –peliä YouTubessa. Siinä välissä minä myös katsoin Shark Tankin, Panttilainaamon ja Salatut Elämät. Sekä kuunnellut musiikkia.
Nyt on klo 20:37 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä olin Tasiksen juomisen lisäksi kuunnellut musiikkia, pelannut Gems Journey –peliä, katsonut Degrassia ja syönyt pizzaa. Ei tässä muuta. Bill Clinton täytti tänään 70 vuotta ja sain sitten sen avulla otsikon päiväkirjaan.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.