IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Huuto.netSunnuntai 21.08.2016 23:07

Minä heräsin joskus vähän reilu kolme päivällä. Sen jälkeen nousin ylös ja aloin juomaan Tasista ja menin Huuto.netiin sekä tänne galleriaan. Minä liityin eilen siinne huuto.net –sivustolle, etsien Bully peliä. Minä löysin Playstation 2 –version, joten huusin siitä 10 euroa, jolla saan myös jonkun Transformers –pelin. Toimituskulut peräti 8,10 euroa ja kysyin voisiko toimituskuluja alentaa jos jätän ostamatta tuon Transformersin. Katselin myös muitakin myytäviä tuotteita. Vittu oikea aito Katana samuraimiekka 80 eurolla. Olisikohan vähän coolia omistaa aito samuraimiekka? Saisin telineenkin mukana. Luulisi, että vaikka esim. panttilainaamo maksaisi enemmän kuin 80 euroa siitä. Se on muuten omalla tavallaan hieman vaarallista olla huutokaupassa, niin nettihuutokaupassa kuin paikan päällä olevassa. Voi helposti tehdä heräteostoksia ja kohta huomaa käyttäneensä useita satoja euroa eri tuotteisiin.
Katson nyt tässä samalla Mean Girls –elokuvaa ja klo on nyt 17:10 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi minä katsoin sen elokuvan loppuun ja myös minä voitin ne kaksi peliä itselleni. Oli pakko ostaa molemmat yhteensä hinnalla 18,10 eurolla. Maksun laitan huomenna, sillä en mielelläni laita tilinsiirtoa viikonloppuna. Minulla on jotenkin sellainen tunne, ettei raha kulje viikonloppuisin. Minä tein myös tarjouksen The Omen –elokuvasta. Muistatteko kun aikoinaan puhuin ensimmäisestä Lucius –pelistä ja joku sanoi sen perustuvan elokuvaan The Omen. Tarjoukseni on 1,50 euroa plus toimitus 1,80 euroa.
Klo on nyt 18:57 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi olen syönyt lämpimiä leipiä sekä oopperavoileipiä. Katsoin Degrassia, Beavis and Butt-Headia sekä elokuvan The Expendables.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.