IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Miittiksen blogeja lukien osa 17Tiistai 11.10.2016 22:47

Heräsin jotain puoli kahden aikoihin ja nousin ylös tasan kahdelta. En saanut unta, koska minulla oli rintakipuja. Minä aloin sitten Tasista ryyppäämään ja koneelle tulin. Huuto.netissä katselin elokuvia ja muita tuotteita joita on myynnissä. Housen katsoin ja sen jälkeen galleriaan. Kuuntelin tuskallisen pitkän musiikkiblogin Brahimilta. Päätinkin laittaa toisen välilehden samalta sivulta, jotta voin samalla lukea Miittiksen blogeja helmikuulta. Minä katsoin myös Pulmuset ja nyt katson Shark Tankia samalla niitä blogeja lukien.
Nyt on klo 18:35 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkui ja Tasiksen juonnin lisäksi minä luin Miittiksen helmikuun loppuun ja kuuntelin musiikkia sekä katsoin Salatut Elämät. Kuulin uutisista tänään olevan tyttöjen päivä. Taloissa pinkit värit ja kaikkea. Kuulostaa ennemmin homojen päivältä. Minä tykkään tytöistä paljon, varsinkin pahoista tytöistä. Tytöistä kuten Netta, Emilia ja Anniina. Tyttöjen päivästä tuli mieleen, että mitä ne feministit valittavat oikeuksistaan, kun heillä on naisten päivä ja tyttöjen päivä. En minä ole koskaan kuullut, että olisi miesten päivä tai poikien päivä ja en minä valita siitä.
Klo nyt 20:43 ja jatkuu myöhemmin.

Minä tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi söin pari oopperavoileipää, katsoin Akun ja 7 seitsemän ihmettä, kuunnollut musiikkia ja ollut täällä galleriassa. Ei kai kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.