IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Miittiksen blogeja lukien osa 18Sunnuntai 16.10.2016 20:42

Heräsin tänään siinä hieman ennen kolmea ja sitten aloin juomaan Tasista sekä menin koneelle Photofeeleriin katsomaan minusta tulleita bisneskommentteja. Suurimmaksi osin minun olemustani on sanottu ylimieliseksi, epäammattimaiseksi, vakavaksi, epäluotettavaksi, epäystävälliseksi ja aggressiiviseksi. No kyllä minä teen itse mielummin bisnestä ylimielisen ja vakavan henkilön kanssa kuin liian nöyrän kanssa. Minä tuolta sitten poistuin tänne galleriaan lukemaan Miittiksen blogeja maaliskuulta. Minulla on yleensä mennyt kuukauden lukemiseen noin kolme tuntia, mutta toistaiseksi maaliskuu ei vaikuta niin pitkältä. Pidän pienen tauon nyt ennen kuin jatkan lukemista.
Klo on 16:33 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi olen katsonut pari jaksoa Degrassia ja jatkanut Miittiksen blogeja lukemaan, joista on maaliskuu jatkunut tuskallisen pitkinä. Minä nyt kuitenkin alan katsomaan miljonääriohjelmaa.
Klo on nyt 19:03 ja jatkuu myöhemmin.

Minä tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin sen eilisen Haluatko Miljonääriksi ohjelman. Syy siihen miksen katso sitä lauantaisin, koska se tulee samaan aikaan Possen kanssa. Miljonääriohjelman kysymykset olivat huomattavasti helpompia kuin viime viikolla. Tiesin kahdeksan kysymystä oikein ja yhdeksännen arvauksella. Jos otetaan karsintakysymykset mukaan siis. Ohjelman jälkeen luin loppuun Miittiksen maaliskuun blogin. Ei kai tässä muuta. Minä laitan tämän kirjoituksen tänne hieman aikaisemmin kuin normaalisti kun menen pelaamaan.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.