IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Liikemiehestä sosiaaliseksiTiistai 18.10.2016 22:27

Tänään heräsin jo jotain 12 aikoihin. Minä näin suhteellisen kamalan painajaisunen. Minä ja toiseksi paras ystäväni Jcob söimme Jaffakeksejä jotka olivat täynnä Jaloviinaa, se oli unen hyvä puoli, ja kun lähdin pois minä halasin ja pussasin häntä. Hyi vittu. Onhan hän siis ihan hyvännäköinen, mutta olen ihan hetero kuitenkin ja se on vaan näyttelemistä, mutta silti. Minusta jokainen uni on näyttelemistä sillä ei voi päättää omaa roolihahmoaan. Minä olen useasti ollut sarjamurhaaja, raiskaaja tai pedofiili. Suoraan sanottuna näyttelen mielummin mitä tahansa noista kolmesta kuin homoa. Eihän siinä mitään vikaa ole sinäänsä. Minulla on homokaveri, mutta itse silti pidän naisista kuitenkin. Toivottavasti ensi yön roolihahmoni on parempi, jos unta näen.
Joka tapauksessa minulle oli tullut tänään Lainkuuliainen kansalainen. Katsoin sen samalla Tasista juoden. Join myös teetä, jota sain eilen. Elokuva oli hyvä. Sen jälkeen menin Photofeeleriin ja vaihdoin sosiaaliseen kuvaan. Bisneslook ei oikein toimi minulle. Ihmiset saavat nyt ulkonäön perusteella tuomita minut joko ihan mukavaksi ihmiseksi tai totaaliseksi kusipääksi. Siellähän siis tuomitaan pelkän ulkonäön perusteella. Minulla on tämä: romantikko86 ja kommentteina oli tullut, että näytän väsyneeltä, ylimieliseltä, masentavalta, epämukavalta (että minusta tuntuisi siltä), surulliselta, aggressiiviselta, tylsistyneeltä ja monen mielestä pitäisi hymyillä enemmän. Miksi taas aggressiiviselta? Minä kuuntelin myös musiikkia tuolla ollessani ja söin minä yhden leivänkin. Katsoin myös Pulmuset sekä 70´show:n ja nyt Shark Tankia.
Nyt on klo 18:17 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Salkkarit, Aku ja 7 ihmettä ja olin täällä galleriassa ja nyt katson Shark Tankia ja söin myös oopperavoileipiä. Jotenkin minusta tuntuu, että jotain jäi sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.