IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

1260. merkintä päiväkirjaanLauantai 22.10.2016 21:36

Minä heräsin tänään siinä 13 aikoihin. Näin monia erilaisia unia, mutta erityisesti mieleen jäi kun pieksin entisen luokkalaiseni. Hän häiritsi yhtä naista ja katsoin vieresta. Minä toivoin koko ajan, että hän kävisi käsiksi jotta minulla olisi hyvä tekosyy pahoinpidellä joku. Aika sairasta eikö vaan? No kun niin kävi, niin minähän menin ja pistin oikein kunnolla luokkalaiseni ojennukseen. Kun viimein iskusarjojen jälkeen heitin hänet maahan, niin jätin hänet vaikeroimaan maahan. Miksiköhän en potkinut häntä kun hän makasi maassa? Kyllä oikea minä varmasti potkisi. Vastustaja ei ansaitse sääliäni. Sellaisessa maailmassa minä elän oikeasti.
Herättyäni väsyneet olivat silmät ja keitin teetä ja aloitin myös juomaan Tasista. Katsoin samalla Degrassia siihen saakka kuin Family Guy alkoi. Minä olin myös galleriassa, ja olen edelleen, sekä katsoin sähköpostini. Ann Pierce, yksi Photofeelerin perustajista, oli lähettänyt lohdutuskommenttia minulle. ”There´s nothing wrong with your face”. Sanoi viestissä paljon asioita, mutta pääpointti oli hänellä se, että ihmiset arvostelevat kuvaa eivätkä ihmistä. Se nyt vielä puuttuisi. Vaikka olenhan minä mukava kun minut oppii tuntemaan. Olen loistava kaveri. Puolustan tappelussa viimeiseen asti kaveriani ja jos haluat lainata 100 euroa, saat sen ilman mitään perusteluja ja korkoa. Pankki ottaa aina korkoa. Se jos mikä tekee minusta hyvän kaverin. Osaan minä toki joskus olla hieman kusipää, mutta niinhän me kaikki joskus. Niin ja olen aina hyvä isäntä, sillä tarjoan vierailleni aina juotavaa. Itse asiassa joskus tuntuu, että pari minun hulttiokavereitani on aikoinaan tulleet tänne vain ilmaisen viinan takia.
Nyt on klo 17:40 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Degrassia, Possen ja Pelimiehen. Minä söin myös oopperavoileipiä. Minä en keksinyt yhtään minkäänlaista otsikkoa tähän päiväkirjaani, joten laitoin monesko tämä on. Jokaista sinä et näe, paitsi jos olet julkisissa kavereissani. Minä laitan tämän tänne nyt hieman aikaisin, koska menen Bullya pelaamaan.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.