IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin siinä kolmen aikoihin. Näin kamalaa painajaista, jossa minä olin joutunut töihin Siwaan. Minä olen itse asiassa ollut töissä Siwassa vuonna 2001 kahden viikon ajan. Koulussa oli työharjoittelujakso ja en saanut penniäkään rahaa. Ruokapalkalla olin siellä silloin.
Joka tapauksessa minä sitten nousin ylös ja aloin juomaan Tasista katsoen samalla elokuvan Kukkia & Sidontaa. Sen jälkeen tulin tänne galleriaan ja PhotoFeeleriin laitoin mahdollisimman masentavan kuvan itsestäni. Eli siis tämän kuvan romantikko86 viiden vuoden takaa. Laitoin sen aikoinaan galleriaan web-kameran kautta, koska oli niin masentavaa ja olenkin käyttänyt tuota oletuskuvana usein masentavana aikana. Minä katsoin, ja katson nytkin, Goldbergereitä. Söin minä myös leipää ja munavoita.
Klo on nyt 18:42 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi olen katsonut Panttilainaamon, Salatut Elämät, Simpsoneita ja Enbuske, Veitola & Salmisen. Minulle oli tuosta masentavasta kuvasta tulleesta kuvasta kommentteja tullut, että näytän surulliselta ja minun pitäisi hymyillä enemmän. Se oli pointti, mutta eiväthän he sitä välttämättä tiedä. Minä en kyllä todellakaan kuvassa näytä kuvassa miltään juhlien ilopilleriltä, vaan ennemminkin tunnelman masentajalta. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.