IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Sally Field 70 vuottaSunnuntai 06.11.2016 22:05

Minä heräsin tänään siinä kolmen aikoihin ja aloin Tasista juomaan samalla kun katsoin elokuvan Superkoira (Underdog). Join minä myös teetä, jota minä olin ilmaiseksi saanut. Täällä galleriassakin olen ollut ja minä myös mietin milloin ovat ne USA:n presidentinvaalit, koska tänään tuli täyteen tasan 20 vuotta siitä kun Bill Clinton valittiin toiselle presidenttikaudelleen. Hänen vaimonsa varmaan voittaa, mutta jotkut äänestävät Donald Trumpia. Minulle se on ihan sama kumpi voittaa.
Nyt on klo 17:16 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi kuuntelin musiikkia ja keskustelin täällä galleriassa Brahimin kanssa politiikasta. Ei mikään minun lempipuheenaiheeni, mutta sodasta muun muassa ja niihin johtavista syistä. Puhuin ikään kuin tietäisinkin siitä jotain, vaikka en tiedä. Kaikki alkoi siitä kun kysyin milloin on Yhdysvaltojen presidentinvaalit. Hän tiesi, muttei jostain syystä kertonut minulle. Joka tapauksessa miljonääriohjelma alkaa kohta ja myöhemmin jatkan kirjoittamista nyt kellon ollessa 18:49.

Minä tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Haluatko Miljonääriksi? –ohjelman, josta tiesin tällä kertaa kaksi kysymystä ja niiden lisäksi neljä arvauksella. Katsoin myös Degrassia ja Roban. Söin myös oopperavoileipiä. Minä en oikein keksinyt mitään otsikkoa tähän, joten laitoin tänään 70 vuotta täyttävän Sally Fieldin. Minä lähden nyt Bullya pelaamaan.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.